EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21.4.2023  /  Telakka  /  Tampere

Irish Festival: Trio Croisin, Brách, ceili-tanssin työpaja, jamit

Irish Festival: Trio Croisin, Brách, ceili-tanssin työpaja, jamit Liput

klo 20.30 Työpaja: CEILI-TANSSI
Paikka: Ravintola Telakka, 2. krs, Tullikamarin aukio 3

Ennen illan keikkaa pääset kokeilemaan ceili-tanssin askeleita live-musiikin tahdissa. Irlantilainen ceili-tanssi on kuin meidän lauantai-illan tanssit, paitsi että ceiliä tanssitaan kuviotanssina porukalla.
Illan keikkalipulla voit osallistua työpajaan.
Ceili-tanssin vetäjinä ovat Mark Hennessey ja Helena Rängman.

klo 21 TRIO CROISIN (Irlanti), BRÁCH (Suomi)

Paikka: Ravintola Telakka, Tullikamarin aukio 3
Jos esitys ei ole ennakkoon loppuunmyyty, lippuja saa ovelta tuntia ennen esitystä. Käteis- tai korttimaksu.
Kesto: 2 tuntia

Trio Croisin tuo terveiset Claren kreivikunnasta, Irlannista. Eimear Coughlan, Francis Cunningham sekä Edel Vaughan soittavat monipuolisesti perinteistä irlantilaista kansanmusiikkia. Jigit, reelit, hornpipet sekä hitaat airit kuljettavat kuulijat Claren tuulisille nummille sekä valtameren väsymättömille aalloille. Edel on erityisesti tunnettu iirin kielisten sean-nós-laulujen sekä englannin kielisten balladien laulajana. Konsertissa kuullaan Irlannin kansansoittimen, harpun, sekä concertinan, viulun että irlantilaisen huilun soittoa.

Brách yhtye on perustettu lähes 20 vuotta sitten ja pienen tauon jälkeen yhtye on jälleen alkanut soittaa säännöllisesti. Yhtyeeseen kuuluvat Markus Asunta (huilu, pillit, laulu, jousisoittimet), Ville Karas (irlantilainen buzuki, tenoribanjo) ja Laura Airola (viulu, avainviulu, muut yllättävät soittimet). Heidän ohjelmistonsa koostuu irlantilaisista tanssisävelmistä, joissa on skandinaavisia piirteitä. He soittavat musiikkia, joka on lähellä heidän sydäntään ja haluavat jakaa kuulijoille kauniiden melodioiden tunnelmaa.

klo 23.00 IRISH SESSION

Paikka: Ravintola Telakka, Tullikamarin aukio 3

Tässä pubissa ja tähän aikaan voi kuulla pubi-soittoa eli jameja, tervetuloa!

www.telakka.eu


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 20:30
Myynti loppuu 21.4.2023 20:00.