EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 21. - La 22.4.2023  /  Useita paikkoja  /  Tampere

Irish Festival 2023 Tampere - The Spring Gathering

Irish Festival 2023 Tampere - The Spring Gathering Liput

Irish Festival Tampere 2023 - The Spring Gathering

TESTOSTENORIT LAVALLA!
Pe 21.4. klo 19:00, ovet puoli tuntia ennen.

Tänä iltana yhteen lyöttäytyvät kokemus, taito ja valtava lavakarisma! Mieskuoro Testostenorit hallitsee haikean melankoliset rakkauslaulut, riipivät jäähyväislaulut ja ennen kaikkea railakkaat pubi-laulut. Kaiken kruunaa keikalla vierailevat irlantilainen kitaristivirtuoosi Aodán Coyne, joka lennättää laulut ennenkuulumattomalle tunnetasolle yhdessä uilleann pipes soittaja Tara Howleyn kanssa.
Lavalla on myös The Pink House, joka vastaa herkemmistä tunnelmista, kun yhtye loihtii musiikkia harpun ja laulun kauniina yhdistelmänä.

LÄHTÖ
La 22.4. klo 13:00 ja 16:00, ovet puoli tuntia ennen.

On lähdettävä, jotta voi kadota ja löytää itsensä.

Lähtö on tanssillinen tarina sydäntä polttavasta Irlannin kaipuusta ja lähtemisen pakosta.
Kun kaipuu ajaa merelle ja vie sen vaarallisiin pyörteisiin, löytyykö vastarannalta etsitty onni ja mitä tapahtuu unelmille?

Esitys sisältää irlantilaista kansantanssia ja -musiikkia suomalaisin höystein. Esiintyjinä tanssijoita ja muusikoita Irlannista ja Suomesta. Tanssin solisteina Mark Hennessey ja Laura Merisaari. Näyttämöllä myös esityksen ohjaaja ja käsikirjoittaja Helena Rängman.

LAULAN SINULLE TARINAN
La 22.4. klo 18:00, ovet puoli tuntia ennen.

Mitä tarinoita merelle on lähetetty, mitä kaipauksen sanoja aalloille asetettu?
Sen pääset kuulemaan, kun tulkinta sekä tarinat kohtaavat laulaja Edel Vaughanin ja näyttelijä, laulaja Petra Karjalaisen laulamana ja kertomana. Konsertissa musisoivat Eimear Coghlin, Noora Karjalainen ja Maija Koskenalusta. Viehättävä hetki irlantilaista tunnelmaa ja tarinoita iiriksi, suomeksi ja englanniksi.

Konsertissa musisoivat myös Eimear Coghlin, Noora Karjalainen ja Maija Koskenalusta.

Facebook | Instagram

www.irishfestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Numeroimattomia istumapaikkoja.

Esitysten kesto 1 tunti.

Hällä-Näyttämö
Hämeenkatu 25, 33200, Tampere