EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.5.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Irina, Thelise

Irina, Thelise Liput

Irina ja Thelise saapuu On The Rocksiin

Liput: 24/25€

Ovet: 20:00
Thelise 21:00
Irina 22:00

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Irina julkaisi helmikuussa kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä streamausten yhteislistalla kolmannella sijalla.

Levyn nimikkobiisi Haluun olla yksin on ollut yli 100 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla ja näistä 9 viikkoa listaykkösenä.

Tänä syksynä jatkuu myös suosittu Elämäni biisi -sarja Ylellä, jossa Irina on vakiovieraana.

Illan avaa Thelise

Ihmissuhdeanarkismista inspiroitunut Thelise on helsinkiläinen elektropop-artisti, jonka musiikissa liikutaan jännittävien tunnekokemusten, moraalikysymysten ja ihmissuhteiden maailmassa. Kappaleilla on kuultavissa kiehtovaa draaman tuntua, joka välittyy myös artistin videoiden ja promokuvien elokuvallisessa estetiikassa.

Thelise ammentaa vaikutteita elektromusiikista, kansainvälisestä listamusiikista sekä lyriikkavetoisesta suomipopista.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.