EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14.12.2023  /  Painotalo  /  Äänekoski

Irina

Irina Liput

Irina Äänekosken Painotalossa!

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan.

Energistä keikoistaan tunnettu Irina nauttii esiintymisistä ja suosittuna live-esiintyjänä hän on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 saavutti yhden merkkipaalun, johon harva artisti yltää, Irinalla tuli huimat 1000 keikkaa täyteen.

Irina julkaisi helmikuussa 2021 kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levyn nimikkobiisistä muodostui Irinan uran isoin hitti. Kappale viihtyi 115 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla, ollen 9 viikkoa näitä listaykkösenä.

Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä streamausten yhteislistalla kolmannella sijalla.
Syksyn ajan Irina on ollut studiossa valmistelemassa uutta albumia. Tulevalta levyltä saatiin marraskuussa ensimmäinen näyte Rikoskumppani-single muodossa. Kappale kuullaan myös tammikuussa ensi-iltansa saavassa Pamela Tolan uudessa elokuvassa Järjettömän paska idea.

Ylellä on tänä syksynä jatkunut myös supersuosittu Elämäni biisi -sarja, jossa Irina on vakiovieraana.

Äänekosken kulttuuritoimi

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alle 10-vuotiaat ilmaiseksi.