EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.3.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Irina & Mira Luoti

Irina & Mira Luoti Liput

Ladataan…

Irina & Mira Luoti

Energisinä live-esiintyjinä tunnetut Irina ja Mira Luoti nousevat Rytmikorjaamon lavalle 8.3.2019 juhlistamaan kansainvälistä naistenpäivää. Molemmat artistit soittavat täysimittaiset keikat, joten luvassa koko illan show ja hittikimara.

20:00 Ovet
21:00 Mira Luoti
22:45 Irina

 

Show & dinner -lippu sisältää illan keikkalipun sekä ruokailun Varickolla Rytmikorjaamon naapurissa ennen keikkaa klo 20:00-22:00. Pelkkä Dinner-lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn keikalle. Voit ostaa yhteislipun, täydentää aiemmin ostamasi keikkalipun Dinner-lipulla tai käydä ainoastaan syömässä menemättä keikalle. Pöytävarauksista ja allergioista voit olla suoraan yhteydessä ravintola@varicko.fi . Lisätietoja, menut ja keikkalistan löydät täältä: www.varicko.fi/show-dinner Pyörätuoliasiakkaan avustajalle ostettava Dinner-lippu erikseen."

Menu:

Varickon uuniperuna bufeesta löytyy isoja folioituja uuniperunoja, jotka saa itse täyttää kukin tyylillään. Lämpimiä täytteinä kanaa, possua ja oumph/härkis/kasviskebab. Lisäksi runsas salaattipöytä ja erilaisia kastikkeita, mm. marinoitua punasipulia, kaali-fenkolisalaattia, juustoraastetta ja meillä tehtyä tzatzikia.

 

L, G, (M)

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 24 €, jos jäljellä.