EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.10.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Irina Björklund: Barely Ann-Mari

Irina Björklund: Barely Ann-Mari Liput

Laulaja-näyttelijä Irina Björklund esittää syksyllä uutta materiaalia Rauhantekijä-televisiosarjaan pohjautuvalta uudelta albumilta Barely Ann-Mari. Korona-kevään aikana tehty levy äänitettiin kokonaan etätyönä, jokainen muusikko erikseen kodeistaan käsin. "Työtapa oli meille kaikille aika uusi, huolestuttava aluksi, mutta tilanne pakotti meidät löytämään toisenlaisia ratkaisuja, keksimään pyörä uudelleen", kertoo Björklund. Tuloksena on energiaa tuova ja suomalaista rauhantyötä ylistävä kokonaisuus, jonka sävellys- ja sovitustyöstä vastaavat Björklundin lisäksi Emma-palkittu kansanmusiikkiyhtye Pauanne (Kukka Lehto, Tero Pennanen, Janne Haavisto) sekä Björklundin yhtyeestä entuudestaan tuttu Janne Lappalainen (mm Värttinä). Kyseinen ryhmä nousee lokakuussa myös G Livelab Helsingin lavalle.
G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

 

 

Myynti loppuu 24.10.2020 20:00.