EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 26.1.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

IRENE

IRENE Liput

IRENE saapuu tammikuussa Semifinaliin!

IRENE tunnetaan pohjoisesta soundistaan, lappilaisista vivahteistaan ja väkevistä sanoituksistaan. Laulaja-lauluntekijä-tuottajan kädenjälki on vahvasti omaelämäkerrallista, mutta heijastelee myös yhteiskunnallisia sävyjä. Kriitikot ja musiikkiblogit ovat luonnehtineet IRENE:ä Kate Bushin, Björkin ja Fever Rayn yhdistelmäksi.

IRENE debytoi muutama vuosi sitten kysymysmerkkejä nostattavalla musiikkivideolla, jossa hän löi tuleen vanhan flyygelinsä. Sen jälkeen hän on hauduttanut taiteellista visiotaan hiljaisella tulella ja omin ehdoin, kappale kappaleelta. IRENE:ä on toistaiseksi kuultu pohjoisilla kotikulmilla ja kansainvälisillä festivaaleilla. Nyt on Helsingin vuoro.

IRENE:n viimeisimpiin sävellyksiin kuuluu Wars Untold, joka tähdittää kansainvälisesti palkittua Untold Arctic Wars -sotadokumenttisarjaa. Kappaleen jouset ovat IRENE:n yhteistyökumppanin, Coldplay-orkestroija Davide Rossin käsialaa.

Semifinalin intiimillä keikalla kuullaan IRENE:n tähänastinen tuotanto sekä tulevaa, vielä julkaisematonta materiaalia.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .