EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.9.2021  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Insomnium, Finntroll

Insomnium, Finntroll Liput

Insomnium Suomen-kiertueelle syksyllä, mukana myös Finntroll

Kansainvälisesti menestynyt melodisen deathmetallin jättiläinen, Insomnium, lähtee syys-
lokakuussa Suomen-kiertueelle. Kiertue pysähtyy myös Seinäjoella. Yhtyeen mukana on lämmittelemässä peikkometalliyhtye Finntroll.

Modernin metallin parrasvaloihin tinkimättömällä asenteella ja kovalla työllä itsensä urakoinut
Insomnium julkaisi uusimman singlensä, ”The Reticentin”, 21. toukokuuta. Yhtyeen viimeisin albumi, lokakuussa 2019 ilmestynyt ”Heart Like a Grave” singahti Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja Saksassakin Top 10 -listalle.
Albumin perään oli tarkoitus kiertää maapalloa ristiin rastiin, mutta maaliskuussa 2020 suunnitelmat menivät kertaheitolla uusiksi. Bändi pääsee kuitenkin näillä näkymin aloittamaan kiertämisen jälleen syyskuussa, jolloin he tekevät kotimaassa kuusi keikkaa ennen esiintymistään Virossa, ja marraskuussa alkavaa laajempaa Euroopan-kiertuetta.

"Jos syksyllä saa heviä soittaa, niin eiköhän ilo ole ylimmillään ja tuvat täynnä. Saattaa siinä jopa onnenkyynel vieriä pitkin artistin karvaista poskea. Toivotaan siis, että päästään Trollien kanssa myllyttämään joka niemennokkaan!", bändin laulaja-basisti Niilo Sevänen tunnelmoi.

Yhtyeen Suomen- ja Viron-keikat lämmittelee maailman paras peikkometalliyhtye, aivan liian harvoin kotimaassa keikkaileva Finntroll. Folkmetallin taitureiden viime syksynä julkaistu, seitsemäs studioalbumi ”Vredesvävd” pääsee vihdoin liveyleisön kuultavaksi.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Myynti loppuu 24.9.2021 19:00.