EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.11.2019  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Insomnium, Bloodred Hourglass

Insomnium, Bloodred Hourglass Liput

Insomniumin Tour Like A Grave -kiertue Joensuuhun marraskuussa!

Pohjoismaisen melodisen death metalin uranuurtaja Insomnium julkaisee kahdeksannen studioalbuminsa "Heart Like A Grave" maailmanlaajuisesti lokakuun 4. päivä. Tour Like A Grave -kiertue käsittää 28 keikkaa Suomen lisäksi mm. Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Itävallassa, Puolassa, Italiassa, ja Belgiassa.

"Sanomattakin on selvää, että olemme innoissamme uudesta albumistamme! 10 kappaletta ja yli tunti musiikkia, raivoa ja aggressiota, tuhoa ja synkkyyttä, sydänsuruja ja ikävointiä. Suomalaisen miehen koko tunneskaala epätoivosta katumukseen. Meidän mielestämme kyseessä on Insomniumin paras albumi tähän mennessä" bändin jäsenet kertovat.

Lämppärinä keikoilla nähtävä, Mikkelistä kotoisin oleva Bloodred Hourglass on vallannut tukevan jalansijan kotimaisessa metalskenessä. Kesäkuussa julkaistu neljäs albumi "Godsend" on kerännyt kriitikoilta suitsutusta ja kiipesi Suomen virallisella albumlistalla sijalle 10 viipyen siellä kolme viikkoa. Yhtye on viime aikoina kiertänyt ahkerasti Euroopassa ja Japanissa ja on vakituinen vierailija Euroopan festivaalilavoilla.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €

Aikataulu:
21:00 Ovet
22:00 Bloodred Hourglass
23:15 Insomnium


Myynti loppuu 2.11.2019 19:00.