EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.3.2023  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Inke Launi

Inke Launi Liput

Inke Launi Tubassa lauantaina 4.3.!

Inke Launi on alternative rock -bändi melankolisille sieluille, jotka kaipaavat orgaanista soundia ja omaperäisyyttä. Yhtyeen runolliset tekstit ja jylhän traagiset kappaleet luovat tilan suurien tunteiden kokemiseen. Inke Launi keinuttelee kummittelevan tunnelman, sensitiivisen ilmaisun sekä räjähtävän energian välillä, ja luottaa tummanpuhuvan mystiseen estetiikkaan.

Helsinkiläinen yhtye sai alkunsa tammikuussa 2022, kun laulaja-lauluntekijänä debyyttisinglensä julkaissut Launimaa halusi viedä musiikkiaan rouheampaan suuntaan. Launimaa keräsi ympärilleen persoonallisia ja luovia muusikoita, joiden esteettinen näkemys eroaa valtavirrasta. Yhtye julkaisee helmikuussa 2023 esikoisalbuminsa Maailmojen välissä, joka käsittelee mielen kahtiajakautuneisuutta peilaten tunteita luonnon ilmiöihin. Albumi nauhoitettiin pääosin livenä ja soundimaailmassa pyrittiin palaamaan ajassa taaksepäin. Hiomaton estetiikka tekee albumista tämän hetken musiikkimarkkinoilla rohkean ja erottuvan.

KOKOONPANO
Elina Launimaa – laulu
Pedro Bergamo – kitara
Nuutti Autio – basso
Niilo Suihko – rummut

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:45

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 4.3.2023 20:00.