EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.10.2024  /  Tavara-asema  /  Tampere

Infected Mushroom - Re:Born World Tour

Infected Mushroom - Re:Born World Tour Liput

PSYTRANCEN PIONEERI INFECTED MUSHROOM TAMPEREEN TAVARA-ASEMALLE JA OULUN TULLISALIIN LOKAKUUSSA

Energisistä esiintymisistään tunnettu, pitkän linjan psytrance-musiikin pioneeri Infected Mushroom esiintyy DJ-setillään Tampereen Tavara-asemalla 25. lokakuuta ja Oulun Tullisalissa 26. Lokakuuta osana Re:Born World Tour -kiertuettaan. Liput tulevat myyntiin perjantaina 5.7. klo 10.

Jo yli kaksi vuosikymmentä elektronisen tanssimusiikin sääntöjä rikkonut ja uusiksi kirjoittanut Infected Mushroom on Erez Eisenin ja Amit Duvdevanin muodostama duo, joka yhdistää psytrancen perinteisiä elementtejä progressiivisiin vaikutteisiin. Mittavalla urallaan yhdeksi elektronisen musiikin kivijaloista muodostunut duo tunnetaan paitsi omaperäisestä ja innovatiivisesta tuotannostaan, myös ilmiömäisistä keikoistaan.

Infected Mushroom on sijoittunut kahdesti DJ Magazinen listaamien maailman 100 parhaan DJ:n joukkoon. Duon albumien kuten "The Gathering", "Classical Mushroom" ja "Legend of the Black Shawarma" suoratoistomäärät liikkuvat kymmenissä miljoonissa ja faneista hartaimmat seuraavat kaksikkoa ympäri maailmaa. Infectedin live-esiintymiset ovat tunnettuja intensiivisyydestään ja visuaalisuudestaan, ja niiden vuoksi yhtye on saavuttanut poikkeuksellisen suuren kannattajakunnan myös elektronisen musiikin ulkopuolelta. Yhtye julkaisi uusimman albuminsa REBORN helmikuussa 2024. Albumilla kuullaan uusia versioita heidän klassikkokappaleistaan.

Lähes poikkeuksetta maailmalla loppuunmyytyjä saleja vetävän bändin kaikki aiemmat Suomen-keikat aina Suvilahdesta The Circuksen kautta Vanhalle Ylioppilastalolle ovat olleet loppuunmyytyjä.

Live Nation

tavara-asema.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Konsertti on seisova tapahtuma, istuimia hyvin rajoitetusti.

Lipunmyynti jatkuu Tiketin verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta sisältää eteispalvelumaksun 3 €.

VIP-lippu sisältää:
- Sisäänpääsy VIP-jonon kautta
- Käytössä VIP-tila Tavara-aseman parvella
- Erillinen maksullinen baari
- Erillinen WC-tila
- Myynnissä rajoitettu määrä
- VIP-liput vaihdetaan rannekkeisiin ovella.

VIP-lipuilla ei ole palautusoikeutta. Tapahtuman peruuntuessa normaalit peruutusehdot pätevät. VIP-liput ovathenkilökohtaisia. VIP-lippuun sisältyvä ranneke, jonka saat tapahtumapaikalta, oikeuttaa pääsyyn VIP-alueelle, eikä oikeuta sellaisenaan sisäänpääsyyn konserttiin tai backstage-alueelle.

****

Tutustu Tavara-aseman turvallisemman tilan periaatteisiin.

Lue lisätietoa esteettömyydestä!

Myynti loppuu 26.10.2024 04:00.