EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - La 2.10.2021  /  Utopia Club  /  Turku

Indie Iltamat

Indie Iltamat Liput

INDIE-ILTAMAT TEKEE PALUUN LOKAKUUSSA

Turkulainen vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt klubifestivaali Indie-Iltamat tekee syksyllä odotetun paluun kaupungin tapahtumakartalle. Vuodesta 1993 saakka järjestetty Indie-Iltamat toteutuu Utopia-klubilla 1.-2. lokakuuta 2021.

Indie-Iltamien perjantain ohjelmistossa nähdään Teksti-TV 666 ja Nyrkkitappelu, vastustamattomasti jytärokkia ja boogieta yhteennaittava Joni Ekman ja Koira sekä melodista hardcorea tarjoileva Tryer.

Kaksipäiväisen tapahtuman avauspäivän ohjelman täydentää turkulainen, psykedeelisen rockin ja groovaavan funkin parissa operoiva Grande Mahogany.

Lauantaina vuorossa on pitkän linjan kulttisuosikit Radiopuhelimet ja Black Magic Six. Kattauksen täydentää juuri tuoreen singlensä "Sydän särjetään" julkaissut Itä-Hollola Installaatio, No Shamen laulaja/lauluntekijänä tunnetuksi tulleen Sampsa Sarparannan Sarparanta-yhtye. sekä huimassa nousujohteessa oleva Kissa, jonka primitiivistä rock-energiaa hohkaava debyytti "Vaarallinen bändi" ilmestyi 2. heinäkuuta.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä pian kuuluvuusalueensa FM-taajuuksille Turkuun laajentavan Radio Helsingin sekä musiikkilehti Soundin kanssa.

Facebook-tapahtuma

***

Pää Kii -yhtye ei esiinny tapahtumassa.
2 PÄIVÄÄ- ja PERJANTAI-liput voit palauttaa 2.8.2021 mennessä verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

utopiaclub.fi


Ikäraja: K-18

Pe 1.10.2021
Teksti-TV 666, Nyrkkitappelu, Joni Ekman ja Koira, Grande Mahogany, Tryer

La 2.10.2021
Radiopuhelimet, Sarparanta, Itä-Hollola Installaatio, Black Magic Six, Kissa

Liput vaihdetaan rannekkeisiin ovella.

Liput ovelta 25 € / 45 €, mikäli jäljellä.