EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16. - La 23.10.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Incarn Fest

Incarn Fest Liput

Livelähetys on päättynyt. Tallenteen voi katsoa 23.10.2021 klo 23:59 saakka.

Näin katsot tallenteen

Tallenteen katselu tapahtuu tällä sivulla.

Pääset katsomaan tallenteen syöttämällä 13-numeroisen pääsykoodin yllä olevaan kenttään.

Tallenne toimii nykyaikaisissa tietokoneissa, puhelimissa ja tableteilla sekä yleisimmillä selaimilla kuten Chorme, Safari ja Firefox, niiden uusimmissa versioissa. Internet Exploreria ei enää tueta selaimena, joten tallennetta ei voi katsella Internet Explorerilla.

Smart-TV-laitteiden selaimissa tallenne ei välttämättä toimi lainkaan.

Näin näet tallenteen telkkarissa

Tallennetta on tietenkin mukavaa seurata isolta näytöltä.

Kytke laitteesi (tietokone, puhelin tai tabletti) telkkariin HDMI-johdolla tai peilaa lähetys televisioon esim. AppleTV:n avulla.

Chromecast toimii tietokoneella ja Android-laitteilla

Toimintaohjeita tallenteen katsomiseen

Lippukoodia ei voi syöttää, koska näkyy vain valkoinen ruutu – Varmista, että selaimesi ei estä JavaScriptiä. Poista kaikki blokkerit selaimesta.

Lippukoodi on jo käytetty – Tallenteen ja lähetyksen voi katsoa vain yhdestä IP-osoitteesta. IP osoite on todennäköisesti vaihtunut. Ota asiakaspalveluumme yhteyttä Messengerin kautta, ohjeet alempana.

Tallenne pätkii tai ääni ei kuulu tai kuva ja ääni eivät ole synkassa. – Pysäytä tallenne hetkeksi ja käynnistä uudelleen.

Jos ongelma ei poistunut, tarkista laitteesi internet-yhteys ja ääniasetukset. Hitaalla tai epävakaalla verkkoyhteydellä saattaa ilmetä ongelmia. Muuta tallenteen resoluutio pienemmäksi.

Katselulaitteen vaihtaminen – stoppaa esitys ja sulje selainikkuna. Avaa selain ja TikettiStream uudella laitteella.

HUOM. Lähetystä ja tallennetta voi katsella vain yhdestä IP-osoitteesta. Mikäli sinulla on VPN yhteys päällä ja se jostain syystä katkeaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

NÄIN OTAT YHTEYTTÄ: Saat asiakaspalveluumme nopeiten yhteyden käyttämällä Messengeriä sivun alalaidassa. Kerro ongelmasi ja ilmoita pääsykoodisi, niin pääsemme heti auttamaan sinua.

Jos et ole kirjautuneena Messengeriin tai haluat muuten käyttää sitä Guestinä, älä sulje selainikkunaa ennen kuin olemme vastanneet.

Tiketin asiakaspalvelun tavoitat Facebookissa arkisin klo 9-16 sekä TikettiStreamin suorien lähetysten aikana. Muina aikoina vastaamme päivystysluontoisesti TikettiStream-asiakkaiden yhteydenottoihin.

In english

How to view the stream event

You can watch the stream event on this website. The broadcast starts approximately five minutes before the event begins.

You can watch the broadcast by entering your 13-digit entry code into the spot above.

Broadcast works on modern devices including computers, phones and tablets and on most common browsers such as Chrome, Safari and Firefox. Internet Explorer no longer counts as a browser, so the broadcast doesn’t work on it.

It’s possible that the broadcast doesn’t work at all on Smart-TV’s browsers.

How to view the stream on TV

Connect your device (computer, phone or tablet) to your TV with the HDMI cord or mirror the broadcast for example with AppleTV.

Chromecast works only if it’s connected between computer and Android-devices.

Instructions for viewing the broadcast

Code can’t be entered because only a white screen is visible – make sure your browser isn’t blocking JavaScript. Remove all blockers from browser.

The broadcast isn’t visible when the event starts – refresh the browser and re-enter your code if needed.

The broadcast keeps pausing or there’s no sound – stop the record for a moment and start it again. If your problem didn’t dissapear, check your device’s internet connection and sound settings. There might be problems if your connection is slow or unstable.

Switching the device you’re viewing on – Stop the broadcast and close the browser. Open browser again and TikettiStream on a new device.

How to contact us

The fastest way to contact our customer service is through messenger at the bottom of the page. Explain your problem and tell us your enter code, so we can help you immediately.

If you are not logged in to messenger or you want to use it as a guest, please don’t close the browser tab before we have replied.

You can always reach our customer service throughout the whole broadcast and otherwise Monday to Friday 9-16

The broadcast has ended. The record can be viewed immediately. The record can be viewed until the 23.10.2021 23:59.


***


Uusi kristillisen raskaan musiikin festari Oulussa 16.10.2021!

Oletko joskus saanut viestin, jota et halunnut mutta jota tarvitsit? Sellaisen, joka tuli rupisen pumppusi ovelle paukuttamaan, astui eteiseen värisemään, jäi kaiuksi kammioihin?

Olisihan ollut helppo taas vain antautua kuuntelemaan TuttuTaajuuksiaTM ja Arkiaaltoja®, joiden vietäväksi olit virittynyt. Elämän karu kohina kyllä oli pahoinpidellyt sielusi melko p#skaan jamaan, mutta sentään se oli tuttu juttu!

Nyt olit siis vastaanottanut jonkin vieraan signaalin - maailmasta, joka sijaitsi 180 astetta eri suunnassa. Sanoma tuntui luonnottomalta ja epämiellyttävän puhuttelevalta mutta samalla siltä, että se parsisi sydämesi reiät umpeen, pistäisi lepraiset läpät kuosiin.

Mitä tämä oikein on?

Incarn on uusi kristillisen raskaan musiikin festari, joka järjestetään 16.10.2021 Oulussa. Alkuperäistä tapahtumapäivää 12.9.2020 sekä varapäivää 16.1.2021 siirrettiin koronavirustilanteen vuoksi.

Päätapahtumapaikkana on 45 Special . Ovet aukeavat 15.00.

Incarn Fest kasvaa hybriditapahtumaksi! Livetapahtuman lisäksi festarit striimataan TikettiStream-alustalle. Molemmat lipputyypit nyt myynnissä!

Esiintyjät: Tera, Mooria, Lumina Polaris, Immortal Souls, SÁwol + TBA

Aikataulu:

15:00 Ovet / striimi avautuu

15:15 Puolimieli

16:00 Mooria

17:00 TERA

TAUKO

19:00 SÁwol

20:00 Lumina Polaris

21:00 Immortal Souls

Oikeus aikataulumuutoksiin pidätetään.


Facebook | Instagram | YouTube

***

Stream-lippu

Voit osallistua konserttiin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan streamia osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream on katsottavissa 16.-23.10.2021 välisenä aikana. Stream-lipunmyynti päättyy 23.10.2021 klo 22 ja katseluoikeus klo 23:59.

***

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.
Aiemmille päivämäärille 12.9.2020 ja 16.1.2021 ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.1.2021 mennessä.

www.incarnfest.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 2,50 €.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot