EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 28.6.2023  /  Kaisaniemen puisto  /  Helsinki

In The Park: Liam Gallagher, Generation SEX, Inhaler

In The Park: Liam Gallagher, Generation SEX, Inhaler Liput

In The Park: Liam Gallagher, Generation Sex, Inhaler, Ismo Alanko

Oasis-tähti Liam Gallagher Kaisaniemeen 28. kesäkuuta. Mukana myös Billy Idolin tähdittämä Generation Sex, Bonon pojan yhtye Inhaler sekä Ismo Alanko.

Oasiksen riveissä maailmantähteyteen noussut Liam Gallagher palaa Suomeen kesäkuussa! Helsingin Kaisaniemessä kesäkuun 28. päivänä nähtävä keikka on Liamille sooloartistina kolmas. Viimeksi miehen piti esiintyä Ilosaarirockissa kesällä 2022, mutta valitettavasti tuo esiintyminen peruuntui Liamin sairastuttua. Oasis puolestaan on esiintynyt Suomessa vain kerran, vuonna 2000.

Tällä hetkellä yli 1,3 miljoonaa kuukausikuuntelijaa yksinomaan Spotifyssä keräävän Gallagherin kolmas sooloalbumi C’mon You Know ilmestyi viime vuoden toukokuussa, ja tuleva esiintyminen Helsingissä on myös osa tämän levyn kiertuetta.

Ennen Liam Gallagheria nähtävä Generation Sex -yhtyettä puolestaan ei ole aiemmin Suomessa nähty koskaan. Billy Idolin, Sex Pistols -legendojen Steve Jonesin ja Paul Cookin sekä Generation X -yhtyeen ja Brittien punk-skenen voimamies Tony Jamesin muodostama punkin superkokoonpano perustettin jo useampi vuosi sitten, mutta tänä vuonna bändi nähdään Suomen ohella ensimmäistä kertaa livenä useassa maassa, esimerkiksi Iso-Britanniassa.

Upean illan toisena yhtyeenä nähdään niin ikään ensimmäisen esiintymisensä Suomessa tekevä U2:n Bonon pojan Elijah Hewsonin Inhaler-yhtye, jonka esikoisalbumi It Won't Always Be Like This nousi niin kotimaansa Irlannin kuin Iso-Britannian albumilistan ykköseksi ja kärkikahihnoihin myös useiden muiden Euroopan maiden listoilla. Yhtyeen uusin Cuts & Bruises -levy julkaisiin viime perjantaina.

Konsertin suomalaisena voimana loistaa Ismo Alanko, joka sai vastikään Helsingin Sanomissa Tavastian-keikaltaan ylistävän arvion. Sekä tuo keikka että tulevat kesän esiintymiset tarjoilevat upeiden klassikoiden lisäksi myös vastikään julkaistun Me olemme ihme -albumin säveliiä.

Liam Gallagher
Generation Sex
Inhaler
Ismo Alanko


Kaisaniemen puisto 28.6.2023
Ikäraja: K-18
Portit: Klo 16:00

www.loudnlive.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 16:00

PERUSLIPPUUN (alk. 79 €) SISÄLTYY:

 • Pääsy ohjelmakentälle. HUOM. Peruslipulla vain kerran sisään alueelle.

GOLDEN CIRCLE -LIPPUUN (alk. 129 €) SISÄLTYY:

 • Pääsy GOLDEN CIRCLE -alueelle aivan lavan eteen.
 • GOLDEN CIRCLE -rannekke, jolla voit vapaasti kulkea Golden Circlestä pois ja takaisin.
 • GOLDEN CIRCLE -lipulla kulku alueelle omaa Golden Circle -väylää

SILVER VIP -LIPPUUN (alk. 159 €) SISÄLTYY:

 • SILVER VIP -LIPPU vaihdetaan rannekkeeseen ja passiin.
 • SILVER VIP -LIPULLA pääsy ohjelmakentälle sekä VIP-alueelle
 • VIP-alueella oma anniskelun myyntipiste sekä wc-tilat
 • Huom. Silver VIP -lippuun ei kuulu buffet-ruokailu, kuten VIP-lippuun kuuluu.

VIP -LIPPUUN (alk. 199 €) SISÄLTYY:

 • Oma sisäänkäynti tapahtuma-alueelle
 • Ilmainen tavarasäilytys
 • VIP-passi
 • Pääsy ohjelmakentälle
 • Pääsy lavan sivustan erilliselle VIP-alueelle
 • Buffet-illallinen
 • VIP-alueella oma anniskelun myyntipiste sekä wc-tilat

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

Esteettömyys ja avustajat:

Alue on esteetön (maastoltaan hiekkakenttää). Pyörätuolikorokkeella paikkoja on rajoitetusti (ei-erikseen-varattavia korokepaikkoja). Avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta yhdessä avustettavan kanssa.