EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 7.6.2022  /  Kaisaniemen puisto  /  Helsinki

In The Park: John Fogerty + special guests

In The Park: John Fogerty + special guests Liput

JOHN FOGERTYN EUROOPAN-KIERTUE SIIRTYY KESÄLLE 2023

Ikoninen rokkilaulaja sekä lauluntekijä John Fogerty on tehnyt vaikean päätöksen ja siirtää tulevaa Euroopan-kiertuettaan. Uudet konserttipäivät vuodelle 2023 ilmoitetaan myöhemmin. Ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisinaan.

Syyksi kiertueen siirtämiseen Fogerty on ilmoittanut Ukrainan tilanteen sekä useissa maissa edelleen voimassa olevat koronarajoitukset ja karanteenit.

“Ei tunnu oikealta ajalta lähteä kiertueelle Eurooppaan, sillä maailmassa on niin paljon levottomuuksia ja epävarmuutta tällä hetkellä. Esityksemme tarkoitus on juhlia ja saada fanit unohtamaan arkiset huolensa hetkeksi, mutta tällä hetkellä se ei ole kaikille mahdollista. Rukoilen, että rauha ja ihmisyys saavuttaisivat Ukrainan mahdollisimman pian”, Fogerty selventää.

Kaikki ostetut liput käyvät tulevalle konserttipäivälle 2023 sellaisinaan, joten niitä ei tarvitse vaihtaa eikä palauttaa.

Uusi päivämäärä julkistetaan mahdollisimman pian, ja ilmoitamme uudesta päivästä sinulle sähköpostilla.


Lisäksi järjestäjä haluaa tarjota John Fogerty -lipun säilyttäville asiakkaille pääsyn veloituksetta Duran Duran with Nile Rodgers & Chic -konserttiin Kaisaniemen puistossa torstaina 2.6.2022: www.tiketti.fi/tapahtuma/79228

Säilytetyt liput käyvät siis sellaisenaan sekä Duran Duran with Nile Rodgers & Chic -tapahtumaan että myöhemmin julkaistavaan John Fogertyn vuoden 2023 konserttiin. Huomaathan, että Duran Duran with Nile Rodgers & Chic -konsertissa kaikki liput vastaavat peruslippua, eli lipulla on pääsy ohjelmakentälle.

Halutessasi voit myös palauttaa ostetut liput tällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.4.2022 mennessä. Lomakkeen täyttämistä varten tarvitset lippusi 13-numeroisen lippukoodin. Huomaathan, että palautettu lippu ei käy myöskään Duran Duran with Nile Rodgers & Chic -tapahtumaan.


***

Legendaarisen Creedence Clearwater Revival -yhtyeen keulamies John Fogerty saapuu konsertoimaan Suomeen ensi vuonna. Kesäkuun 7. päivänä Helsingin Kaisaniemen puistossa kuultava jättikeikka on osa Loud N' Live Promotionsin In The Park -konserttisarjaa, jossa ovat aiempina vuosina esiintyneet myös muun muassa Pet Shop Boys, Liam Gallagher sekä Richard Ashcroft. Ensi kesän In The Park -tapahtumiin lukeutuu niin ikään samassa paikassa kuultava Faith No Moren, Ugly Kid Joen ja Therapy?:n tähdittämä iso konsertti myöhemmin kesäkuussa 2022.

John Fogerty on onnistunut yhdistämään bluesin, popin ja juurevan eteläisen rock'n'rollin ystävät jo 1960-luvun lopulta lähtien, jollon CCR tahkosi listakärkiä ja kultalevyjä tasaiseen tahtiin. Vuonna 1972 hajonneen ja 1993 Rock and Roll Hall of Fameen nostetun yhtyeen jälkeen Fogerty on toiminut menestyksekkäänä sooloartistina päätyen myös Songwriters Hall of Fame -artistiksi. Hän on myös ainoa Baseball Hall of Fameen nostettu musiikin tekijä Centerfield-biisin kaikuessa edelleen ympäri Yhdysvaltojen baseball-areenoita.

Grammy-palkitun Fogertyn tunnetuimpiin biiseihin lukeutuvat lisäksi muun muassa Proud Mary, Susie Q sekä Have You Ever Seen the Rain. Kaksi vuotta sitten hänen 50-vuotista uraansa juhlittiin esityksillä Wynn Las Vegas’ Encore Theatessa, ja mies on loistanut myös Woodstockin puolta vuosisataa kunnioittaneessa My 50 Year Trip esityksessä Vegasissa – esiintyihän Creedence Clearwater Revival alias CCR legendaarisessa tapahtumassa vuonna 1969. John Fogerty on jatkanut aktiivisenä levyttäjänä: mukana huhtikuussa 2020 julkaistulla Fogerty’s Factory -EP-julkaisulla olivat myös hänen poikansa Shane Tyler sekä Kelsy-tytär. Fogertyn 75-vuotispäivien kunniaksi julkaistu saman niminen kokopitkä albumi ilmestyi vuosi sitten marraskuussa.

Muut tapahtuman ulkomaiset tähtivieraat julkaistaan alkuvuodesta 2022.

www.johnfogerty.com | www.inthepark.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 16:00

PERUSLIPPUUN SISÄLTYY:

 • Pääsy ohjelma-kentälle. HUOM. Peruslipulla vain kerran sisään alueelle.


PRIORITY-LIPPUUN SISÄLTYY:

 • Priority-lippu vaihdetaan rannekkeeseen.
 • Priority -lipulla pääsy ohjelma-kentälle sekä lavan sivustan erilliselle Priority-alueelle.
 • Priority-alueella oma anniskelun myyntipiste sekä wc-tilat


VIP-LIPPUUN SISÄLTYY:

 • Oma sisäänkäynti tapahtuma-alueelle
 • Ilmainen tavarasäilytys
 • John Fogerty -VIP-passi
 • Pääsy ohjelma-kentälle
 • Pääsy lavan sivustan erilliselle VIP-alueelle
 • Buffet-illallinen
 • VIP-alueella oma anniskelun myyntipiste sekä wc-tilat

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla. Priority- ja VIP-lipuille vain suoria ostoja nettikaupasta.

Esteettömyys ja avustajat:

Alue on esteetön (maastoltaan hiekkakenttää). Pyörätuolikorokkeella paikkoja on rajoitetusti (ei-erikseen-varattavia korokepaikkoja). Avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta yhdessä avustettavan kanssa.


Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.