EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 2.6.2022  /  Kaisaniemen puisto  /  Helsinki

In The Park: Duran Duran with Nile Rodgers & Chic

In The Park: Duran Duran with Nile Rodgers & Chic Liput

Legendaarinen Duran Duran Suomeen 40 vuoden odotuksen jälkeen

Aikataulu:
16:00 Ovet auki
16:00 Jubël
17:30 Nile Rodgers & CHIC
20:00 Duran Duran

Kaisaniemessä mukana myös monikertainen Grammy-voittaja Nile Rodgers yhdessä CHIC-yhtyeen kanssa

In The Park -konserttisarja saa jatkoa populaarimusiikin historian yhdestä kulmakivestä Duran Duranin saapuessa Helsingin Kaisanimeen kesäkuun 2. päivänä. Duran Duran on nähty viimeksi Suomessa vuonna 1982, joten edellisvierailusta on kulunut jo 40 vuotta!

Vuonna 1978 peruskivensä muuranneen brittimenestyksen meno on ollut huimaa jo bändin nimeä kantavasta esikoisalbumista lähtien. Yhdessä Music Televisionin huiman nousun kanssa maailmanlaajuiseen menestykseen kohonnut yhtye sai hyvin pian myös "The Fab Five" -lisänimen The Beatlesille lanseeratun "The Fab Four" -tittelin hengessä.

Vuosikymmenten mittaan useammissakin eri kokoonpanoissa nähdyn yhtyeen nykykokoonpanon muodostavat tutut Simon Le Bon, Nick Rhodes, John Taylor sekä Roger Taylor. Duran Duran on edelleen yksi maailman myydyimpiä artisteja yli sadan miljoonan albumin lukemillaan, jonka lisäksi bändi on loistanut esimerkiksi upeassa Live Aid -konsertissa sekä säveltämällä ja esittämällä megahitiksi nousseen 007 ja Kuoleman katse -Bond-elokuvan tunnussävelmä A View to a Kill. Yhtyeen luomisvoima on edelleen kohdillaan, ja viimeisin kokopitkä Future Past -albumi julkaistiin aiemmin tänä vuonna.

Kesäkuun alun konsertin erikoisvieraana loistavat yhdeksi maailman kovimmista tuottajista kasvanut Nile Rodgers yhdessä CHIC-bändinsä kanssa. Erityiseksi tapauksen tekee se, että nimenomaan CHIC on toiminut myös yhtenä Duran Duranin suurena innoittajana yhteyeen alkutaipaleella. Vastaavasti Nile Rodgers on ollut mukana luomassa unohtumattomia sävelmiä juuri Duran Duranin kanssa. Miehen uskomattomaan porfolioon lukeutuu myös menestyksekäs työskentely esimerkiksi Diana Rossin, David Bowien sekä Lady Gagan kanssa.

CHIC julkaisi debyyttialbuminsa jo vuonna 1977, ja bändi luo edelleen uutta musiikkia. Songwriters Hall of Fameen nostettu Rodgers on myös kahminut vuosikymmenten saatteessa lukuisia palkintoja, esimerkiksi kolme Grammy-palkintoa saman illan aikana vuonna 2014 työstään Daft Punkin kanssa.

www.duranduran.com
www.nilerodgers.com

www.loudnlive.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Portit klo 16:00

PERUSLIPPUUN (alk. 79 €) SISÄLTYY:

 • Pääsy ohjelmakentälle. HUOM. Peruslipulla vain kerran sisään alueelle.

PRIORITY-LIPPUUN (alk. 129 €) SISÄLTYY:

 • Priority-lippu vaihdetaan rannekkeeseen.
 • Priority-lipulla pääsy ohjelma-kentälle sekä lavan sivustan erilliselle Priority-alueelle.
 • Priority-alueella oma anniskelun myyntipiste sekä wc-tilat

VIP-LIPPUUN (alk. 199 €) SISÄLTYY:

 • Oma sisäänkäynti tapahtuma-alueelle
 • Ilmainen tavarasäilytys
 • Duran Duran -VIP-passi
 • Pääsy ohjelmakentälle
 • Pääsy lavan sivustan erilliselle VIP-alueelle
 • Buffet-illallinen
 • VIP-alueella oma anniskelun myyntipiste sekä wc-tilat

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla. Priority- ja VIP-lipuille vain suoria ostoja nettikaupasta.

Esteettömyys ja avustajat:

Alue on esteetön (maastoltaan hiekkakenttää). Pyörätuolikorokkeella paikkoja on rajoitetusti (ei-erikseen-varattavia korokepaikkoja). Avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta yhdessä avustettavan kanssa.


Järjestäjä pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Lipunostajien yhteystiedot luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.