EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.9.2023  /  Pakinkylän VPK, juhlatila  /  Helsinki

Improvisoidut iltamat & Kaupunkitanssikauden päätöstapahtuma

Improvisoidut iltamat & Kaupunkitanssikauden päätöstapahtuma Liput

Improvisoidut iltamat & Kaupunkitanssikauden päätöstapahtuma

Tanssiteatteri Tsuumin suositut kokonaisuudet Improvisoidut iltamat ja Kaupunkitanssit lyövät hynttyyt yhteen lauantaina 9.9. klo 16-18:30 järjestettävässä tapahtumassa Pakinkylän VPK:n juhlatilassa.

Illan alkajaisiksi luvassa on Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus, joka yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kahdeksanhenkinen esiintyjäryhmä koostuu tanssijoista ja muusikoista, jotka heittäytyvät hetken vietäväksi kokonaisvaltaisesti ja suurella sydämellä.

Loppuillan vapaat tanssit nautitaan elävän musiikin tahdittamana. Tanssit alkavat kaupunkitanssien henkeen tanssinopetuksella. Opetustuokio kestää noin 30 minuuttia ja vapaat tanssit sen jälkeen noin 60 minuuttia.

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksessä improvisoitu tanssi ja musiikki yllättävät ja tempaavat mukaansa niin esiintyjät kuin yleisönkin. Kaikki mitä näet ja kuulet, syntyy hetkessä.

https://www.tsuumi.com/improvisoidut-iltamat/

Kaupunkitanssit-konsepti tarjoaa maksutonta paritanssien opetusta kesäkuukausien aikana toreilla, puistoissa ja aukiolla eri puolilla pääkaupunkiseutua. Tanssiteatteri Tsuumi on vastannut pääkaupunkiseudun maksuttomista paritanssituokioista vuodesta 2015 alkaen. Kaupunkitansseja on toteutettu pääkaupunkiseudulla vuodesta 2000 saakka.

https://www.tsuumi.com/kaupunkitanssit/kaupunkitanssit/

www.tsuumi.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 15:30
Showtime 16:00

Aikataulu:

klo 16:00 Improvisoidut iltamat -esitys

klo 17:00-17:30 tanssinopetusta

Klo 17:30-18:30 vapaat tanssit elävän musiikin säestyksellä

Kahvila on avoinna klo 15:30-18:30. Kahvilaa pitää Pakinkylän VPK:n Naisosasto.

Pakinkylän VPK, juhlatila
Pakilantie 64, 00660, Helsinki