EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 26.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Imonolith (CAN), Ascend the Hollow (GER/NED/IE)

Imonolith (CAN), Ascend the Hollow (GER/NED/IE) Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 5.12.2021 ja 7.5.2022. ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 30.5.2022 mennessä.

****

Kanadalainen Imonolith ensimmäistä kertaa Suomeen!
Yhtyeessä vaikuttaa ansioituneita muusikoita Devin Townsendin bändistä.

Imonolith sai alkunsa helmikuussa 2018, kun Devin Townsendin yhtyeen rumpali Ryan "RVP" Van Poederooyen ja kitaristi Brian "Beav" Waddell halusivat herättää yhteiset biisinsä eloon.

Uuteen bändiin pyydettiin Threat Signalin keulasta tuttu laulaja Jon Howard, Methods of Mayhem -kitaristi Kai Huppunen ja Ecoline Crushissa soittanut basisti Scott Whalen. Viiden kokeneen, mutta yhä nälkäisen miehen Imonolith oli valmis iskemään oman leimansa moderniin metalliin.

Imonolith on rankka ja säröinen, mutta ryhmä ei pelkää koukkuja ja rullaavuutta. Yhtyeen maaliskuussa 2020 ilmestynyt debyyttialbumi State of Being on vahva kokonaisuus, mutta vallitseva maailmanaika on hidastanut Imonolithin lupaavaa rytinää kohti maailman hevieliittiä: globaalin kiertueen sijaan kanadalaisyhtye on julkaissut nipun soittovideoita levynsä biiseistä otsikolla Quarantine Sessions.

Kun karanteeni katoaa ja tauti taittuu, Imonolith on valmiina näyttämään tiukkuutensa livenä. Ensimmäisen keikkansa Suomessa orkesteri tekee Helsingin On the Rocksissa sunnuntaina 5. joulukuuta 2021.

imonolithband.com
rocks.fi
nem.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 26.2.2023 19:00.