EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 7.7.2021 - Ti 27.9.2022  /  Kauppatori  /  Helsinki

Iltaristeily Helsingissä kahdelle

Iltaristeily Helsingissä kahdelle Liput

Itselle tai lahjaksi! Tällä risteilyllä nähdään Helsingin kaikista kauneinta saaristoa ja käydään ”melkein kuin Korppoon takana”, vaikka laiva vasta hetki sitten lähti keskeltä Helsinkiä. 

Jätä kaupungin vilinä taaksesi ja lähde laivaristeilylle saaristoon. Risteilylle todella kannattaa lähteä, onhan peräti 70 % Helsingin pinta-alasta saaristossa ja merellä ja vain 30 % kaupungissa. Risteilyllä näet Helsingin satojen saarien saariston ja sen sileät ja kauniit kalliorantaiset kapeikoit käkyrämäntyineen. Laivalta voi ihailla Helsinkiä monenlaisista näkökulmista ja risteilyllä näkee kauneinta suomalaista saaristoa. Pääosalla reiteistä nähdään myös idyllisen Villingin vanhoja huvila-alueita, jolloin laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten. Laivalla on ravintola.

Iltaristeily saaristolaivalla Helsingin kauneimmassa saaristossa on mukava pieni ohjelmanumero ja mitä sopivin kesäfiilistelyyn, vaikka ihan tavallisena arki-iltana - ja pieni irtiotto kotiympyröistä. Risteilyllä nähdään luonnonkaunista saaristoa ja käydään "melkein kuin Korppoon takana", "sekä melkein kuin Punkaharjulla", vaikka laiva vasta lähti keskeltä Helsinkiä.

Tämä klassikkoristeily 'Iltaristeily Itäsaaristoon' tehdään Helsingin kauppatorilta. Osta tästä liput itselle tai lahjaksi ja pian olette jo laivaristeilyllä saariston kesäillassa. Tervetuloa.

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kahden henkilön laivalippu, laivaristeily Helsingin kauppatorilta.

Hintaerittely: laivamatkalippu kahdelle 40 € (sis. alv. 10 %).

Risteilyn kesto: 2 ½ tuntia.
Saatavuus: kesäkausi 2021 ja 2022
Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Lipun voi käyttää myös päiväaikaan. Käyttöaika: Kesäkaudet 2021 ja 2022. 

Aikataulu ja lisätiedot ja arkipyhien ja juhlapyhien liikennöintitiedot ihalines.fi ja ma-pe 0968745050.

Muuta: Laivalla kahvio, baari ja arvostettu pohjoismainen Nordic à la carte - ja merinäköalaravintola. Tämä laivalippu ei sisällä ravintolapalveluja. Mikäli haluatte tehdä lisäksi ennakkoon varauksen laivan ravintolaan, voitte tehdä pöytävarauksen ennakkoon ma-pe: 09 6874 5050, ihalines@ihalines.fi tai www.ihalines.fi. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.