EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ma 1.6. - Su 27.9.2020  /  Kauppatori  /  Helsinki

Iltaristeily Helsingissä kahdelle

Iltaristeily Helsingissä kahdelle Liput

Iltaristeily saaristolaivalla Helsingin kauneimmassa saaristossa on mukava pieni ohjelmanumero ja mitä sopivin kesäfiilistelyyn, vaikka ihan tavallisena arki-iltana - ja pieni irtiotto kotiympyröistä. Risteilyllä nähdään luonnonkaunista saaristoa ja käydään "melkein kuin Korppoon takana", "sekä melkein kuin Punkaharjulla", vaikka laiva vasta lähti keskeltä Helsinkiä.

Jätä arki ja työasiat mielestäsi ja lähde pienelle laivaristeilylle saaristoon. Risteilyllä Helsingin satojen saarien saaristo avautuu ihailtavaksi aivan silmienne edessä, kuin olisitte lomamatkalla: upea luonto, ohilipuvat saaret ja salmet kapeikkoineen. Laivalta ihaillaan myös monia kuvauksellisia miljöitä, kuten idyllisen Villingin vuosisataista huvila-aluetta rantasaunoineen ja tietysti Helsingin siluettia. Laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten. Laivalla on myös kahvio ja baari ja lisäksi hyvä ruokaravintola, josta on myös hyvä merinäköala ohilipuvaan saaristoon.

Tämä klassikkoristeily 'Iltaristeily Itäsaaristoon' tehdään Helsingin kauppatorilta. Osta tästä liput itselle tai lahjaksi ja pian olette jo laivaristeilyllä saariston kesäillassa. Tervetuloa.

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kahden henkilön laivalippu, laivaristeily Helsingin kauppatorilta.
Hintaerittely: laivamatkalippu kahdelle 40 € (sis. alv. 10 %).
Risteilyn kesto: 2 ½ tuntia.
Saatavuus: kesäkausi 2020
Saapuminen laivalle: 30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Lipun voi käyttää myös päiväaikaan. Käyttöaika: Kesäkaudet 2020 ja 2021. Kesä 2020 kausi alkaa 6.6.2020 ja päättyy 29.8.2020. Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten kokkoristeily.

Kesän 2020 lipputuotteet ja 2020 lahjakortit ovat voimassa risteilykauden 2021 loppuun saakka ilman, että voimassaolon pidennys edellyttää risteilyvierailta toimenpiteitä.

Aikataulu ja lisätiedot ja arkipyhien ja juhlapyhien liikennöintitiedot ihalines.fi ja ma-pe 0968745050.

Muuta: Laivalla kahvio, baari ja arvostettu pohjoismainen Nordic à la carte - ja merinäköalaravintola. Tämä laivalippu ei sisällä ravintolapalveluja. Mikäli haluatte tehdä lisäksi ennakkoon varauksen laivan ravintolaan, voitte tehdä pöytävarauksen ennakkoon ma-pe: 09 6874 5050, ihalines@ihalines.fi tai www.ihalines.fi. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland. Muutokset mahdollisia.