EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.7.2024  /  Eerikkala Golf & Kievari  /  Tervo

Ilta muistoille – toivekonsertti

Ilta muistoille – toivekonsertti Liput

Karttulan musiikinystävien piknik-tapahtuma: Ilta muistoille – toivekonsertti. Lähetä meille musiikkitoiveesi tai omista laulu läheisellesi. Pyydämme myös tarinoita toiveisiin liittyen. Kappaletoiveet ja kertomukset voi lähettää osoitteeseen [email protected] 15.6.2024 mennessä.

Esiintyjinä Annika ja Marjukka Tepponen, Kevin Greenlaw, Siljamari Heikinheimo, Ville Herrala ja Niko Kumpuvaara.

Tämän hetken eturivin sopraanoihin kuuluva Marjukka Tepponen on valloittanut karismallaan niin yleisön kuin kriitikotkin suomalaisilla ja kansainvälisillä ooppera-areenoilla. Annika Tepponen on laulaja, laulunopettaja, säveltäjä ja sovittaja, eli oikea musiikin moniottelija. Amerikkalaissyntyinen, mutta sittemmin suomalaistunut baritoni Kevin Greenlaw on rutinoitunut oopperalaulaja, mutta myös valloittava musikaaliartisti. Viulisti Siljamari Heinkinheimo on tuttu niin orkesteri- kuin solistitehtävistä. Hän on myös Rauma Festivon taiteellinen johtaja sekä ohjaaja/dramaturgi. Ville Herrala on useiden kokoonpanojen luottobasisti, joka taitaa genren kuin genren. Niko Kumpuvaara on yksi Suomen suosituimmista ja tunnetuimmista harmonikkataiteilijoista.

Tule nauttimaan upeasta musiikista, luonnonkauniista pihamiljööstä ja piknikherkuista!

WWWFacebook

www.eerikkalagolf.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet avautuvat klo 18:00. Liput tarkastetaan tapahtuma-alueen pääovilla.

Esityksen kesto 2 h.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei

Myynti loppuu 27.7.2024 18:00.
Eerikkala Golf & Kievari
Kirkkotie 44, 72210, Tervo