EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 14.11.2021  /  Tenalji von Fersen  /  Helsinki

Ilta - Kamarikuoro Kampin Laulun konsertti

Ilta - Kamarikuoro Kampin Laulun konsertti Liput

ILTA

Kamarikuoro Kampin Laulun konsertti

Saara Aittakumpu, johtaja

Klaara Vasara, klarinetti

Veera Luomala, sello

Heiniö, Mäntyjärvi, Reger, Alfven, S. Segerstam, Maasalo, Uusberg

Kamarikuoro Kampin Laulu konsertoi Suomenlinnassa, Tenalji von Fersenin tunnelmallisessa juhlasalissa ohjelmistolla, jonka teoksia yhdistää teemana ilta. Konsertin pääteoksena kuullaan osia Mikko Heiniön säveltämästä sarjasta Ilta - 11 tanssilaulua sekakuorolle, klarinetille ja sellolle. Ilta-sarja on monisävyinen teos, joka vie mitä erilaisimpiin iltatunnelmiin erikielisten runojen kautta. Säveltäjä toteaa teoksestaan: “Jokaisella aikakaudella ja elämällä on iltansa, ja se on äkkiä, pikemmin kuin päivällä uskoisi. Valitsemissani runoissa ilta näyttäytyy milloin iltaruskon ja rakkauden, milloin taas yön ja kuoleman väreissä. Ilta edeltää uutta päivää - jos sellainen tulee.” Teoksen kantaesityksessä vuonna 2014 tärkeänä osana oli tanssiteatteri, ja teatterillisuus on kuultavissa myös itse musiikista.

Heiniön sarjan ohella konsertissa kuullaan mm. saksalaisen myöhäisromantikon Max Regerin laaja motetti Abendlied, Armas Maasalon harvoin kuultu Tuutulaulu sekä Hugo Alfvenin hurmaava klassikko Aftonen.

Facebook - Kampin Laulu

Instagram - Kampin Laulu

Spotify - Kampin Laulu

www.kampinlaulu.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 17:00
Ovet klo 16:30

Konsertti klo 17:00

Alle 6-vuotiaat ilmaiseksi.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto 1h 15min

Myynti loppuu 14.11.2021 16:30.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot