EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 26.2.2024  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Ilta Gazalle

Ilta Gazalle Liput

Ilta Gazalle

Ilta Gazalle on tukikonsertti Gazalle, palestiinalaisten ihmisoikeuksille ja vapaudelle. Tavastialla esiintyy joukko eturivin artisteja, jotka haluavat ilmaista tukensa palestiinalaisille. Vaadimme yhdessä, että Israel lopettaa välittömästi siviilien tappamisen Gazassa, ja että Suomen päättäjät tekevät kaikkensa sen puolesta.

Puolustamme yhdenvertaisuutta, ihmisoikeuksia ja elämää! Lavalle nousevat Jesse Markin, Maija Kauhanen, Verneri Pohjola, Olavi Uusivirta, Samuli Putro, Ramy Essam, Nemat Battah, Elsi Sloan, Knife Girl ja Ritni Tears. Illan aikana saadaan myös videotervehdyksiä palestiinalaisilta artisteilta. Konsertin yhteydessä julkistetaan taidehuutokauppa – lisätietoa myöhemmin!

Liput: oman valinnan mukaan 12 € / 24 € / 36 €

Konsertin järjestää Sumud. Konsertista saatavat tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä MAP – Medical Aid for Palestinians -järjestölle ja Sumud – Suomen Palestiina-verkostolle.

Sumud – Suomen Palestiina-verkosto

Sumud on intersektionaalinen yhdistys, joka työskentelee Israelin apartheidin, miehityksen ja kolonialismin lopettamiseksi sekä palestiinalaisten ihmisoikeuksien ja poliittisten oikeuksien toteuttamiseksi. Sumud luo kestävää aktivismia lopettaakseen Suomen valtion tuen Israelin apartheidille.

Lue lisää >

MAP – Medical Aid for Palestinians

MAP – Medical Aid for Palestinians tarjoaa välitöntä lääketieteellistä apua palestiinalaisille oleville sekä kehittää ja tukee Palestiinan paikallista terveydenhuoltojärjestelmää.

Lue lisää >

Tavastian turvallisuusohje

Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa

Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön. Saattaja veloituksetta.


Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .