EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5. - La 6.7.2024  /  Ilosaari  /  Joensuu

Ilovaari 2024

Ilovaari 2024 Liput

Ympärillä hyviä ihmisiä ja lavalla soi se, josta jo silloin joskus tykkäsit. On kesän hymyilevimmät päivät. On taas Ilovaari. Kaksi päivää hyvää musiikkia. Sopivasti erilaista, paljon kuunneltua, monelle merkityksellistä ja ilman viimeistä käyttöpäivää. Luvassa ainakin rockia, poppia, blueskitaraa, progemetallia, hc-punkkia, sähköä ja psykedeliaa Suomesta ja ulkomailta.

Jos kyseiset musatyylit tuntuu omalta, tai jos kesällä 2023 oli Ilovaarissa parasta ikinä, niin klikkaa itsesi tuonne tulevan kesän eventtiin, ja laita päivämäärä tiistai 28.11. kalenteriisi. Tykkäät myös tulevasta kesästä.

Ilovaarin järjestää Kerubi.

Perjantai 5.7.
Leprous (NO)
Erja Lyytinen
Honey B & T-Bones
Pekko Käppi & K:H:H:L
Time Primer

Lauantai 6.7.
Egotrippi
Vesterinen yhtyeineen
Juha Tapio
Vicky Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit
Kaseva

www.ilovaari.fi


Ikäraja: K-18

Liput vaihdetaan rannekkeeseen.

Show & Dinner -lipulla (K-18) nautit illasta parhailla paikoilla! Ilta alkaa astetta paremmin kulkemalla oman sisäänkäynnin kautta ja jättämällä mukana kulkevat tavarat hintaan kuuluvaan narikkaan. VIP-lipulla voit varata pöydän seurueellesi osoitteesta [email protected] ja tilata pöytään juomatarjoilua valmiiksi.