VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,99 € / min. + pvm)
Ympärillä hyviä ihmisiä ja lavalla soi se, josta jo silloin joskus tykkäsit. On kesän hymyilevimmät päivät. On taas Ilovaari. Kaksi päivää hyvää musiikkia. Sopivasti erilaista, paljon kuunneltua, monelle merkityksellistä ja ilman viimeistä käyttöpäivää. Luvassa ainakin rockia, poppia, blueskitaraa, progemetallia, hc-punkkia, sähköä ja psykedeliaa Suomesta ja ulkomailta.
Ilovaarin järjestää Kerubi.
Perjantai 5.7.
Battle Beast
Leprous (NO)
Suburban Tribe
Erja Lyytinen
Honey B & T-Bones
Pekko Käppi & K:H:H:L
Sarparanta
The Blanko
Time Primer
Huojuva Lato
Lauantai 6.7.
Egotrippi
Vesterinen yhtyeineen
Juha Tapio
Vicky Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit
Kaseva
Uniklubi
Bereniken Hiukset
Äkkiä kukkia
Annika Kurki
Inginmaa/Hypnomen
Rebellion
Come Inside
Tekramütisch
Maryland
Veila
7-Legged Moose
Liput vaihdetaan rannekkeeseen.
Ennakkorannekkeenvaihto:
Ilovaarin ennakkorannekkeenvaihto on Kerubilla (Siltakatu 1, Joensuu):
Voit vaihtaa samalla useamman rannekkeen: niitä ei laiteta käteen kiinni. Rannekkeiden vaihto onnistuu toki myös portilla festarin ollessa käynnissä.
Show & Dinner:
Ilovaarin Show & Dinner -liput sisältävät lipun valitsemallesi päivälle ja ruokailun Kerubin Kellarissa.
Ilovaarin Show & Dinner kattaukset:
Perjantaina 5.7. kattaus Kellarissa klo 16-18
Lauantaina 6.7. kattaus klo 13-15, klo 16-18 ja klo 19-21.
Yli kymmenen hengen ryhmävaraukset suoraan Kerubista: [email protected]
Menu:
Välimerellisestä Meze-pöydästä:
Frutti di mare eli marinoituja äyriäisiä (M,G)
Fetajuustoa, tomaatteja ja oliiveita (L,G)
Jättipapuja ja aurinkokuivattuja tomaatteja (V,G)
Minttukurkkuja (V,G)
Salaattia (V,G) ja sitruunavinaigrette (V,G)
Oliivi- ja ciabattaleipää (V)
Tapenadea (V,G) ja valkosipuli-persiljatuorejuustoa (L,G)
Puuhiiligrillistä:
Hiiligrillattua jugurttikanaa ja tsatsikia (L,G)
Skordalia eli valkosipulimuhennosta (L,G)
Ratatouillea (V,G)
Kasvisvaihtoehtona:
Pariloitua halloumia, ratatouillea, skordalia eli valkosipulimuhennosta ja tsatsikia (L,G)
Juusto- ja jälkiruokapöydästä
Valikoima Välimeren juustoja (L,G), viikunahilloa (V,G) ja suolakeksejä (L)
Suklaapannacottaa, passionmoussea ja paahdettua valkosuklaata (L,G)