EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8. - La 9.7.2022  /  Ilosaari  /  Joensuu

Ilovaari 2022

Ilovaari 2022 Liput

DARUDE, TUMPPI VARONEN & PROBLEMS, ANNIKA KURKI JA (PROTO)TORVINEN UUDET ILOVAARIIN

Kesällä 8.-9. heinäkuuta vietettävän Ilovaarin ohjelma vahvistuu neljällä uudella esiintyjällä. Uusista nimistä tunnetuin on Darude. Hitti ”Sandstorm” teki turkulaisesta konemusiikin artistista yhden maailman tunnetuimmista danceartisteista, ja ilmiön joka jatkaa voittokulkuaan edelleen tänäkin päivänä, vaikka kappaleen julkaisusta on kulunut jo 23 vuotta. Kesällä 2000 Darude nousi ensimmäisenä suomalaisena artististina Britannian singellistan TOP10:een, ja suoraan sijalle kolme.

Perjantain muut artistit Ilosaaren ulkolavalla ovat Bomfunk MC's, Kolmas Nainen ja Anssi Kela, jonka lisäksi festivaalilla soi sisältä Kerubista löytyvä Kerubin Sali. Kerubin Salissa nousevat perjantaina lavalle Tumppi Varonen & Problems, (proto)Torvinen ja Annika Kurki. Tumppi Varonen perusti Problems -yhtyeensä jo vuonna 1977. Alkujaan yhtye oli trio, mutta kokoonpano on elänyt vuosien saatossa. Tuttuja kappaleita löytyy iso liuta, niistä tunnetuimmat m. Katupoikien laulu, Tapan aikaa ja Maanantaina.

Annika Kurki ja (proto)Torvinen edustavat ohjelmassa paikallista osaamista. Annikan herkissä ja tunnelmallisissa, suomenkielisissä kappaleissa kuullaan tarinoita ja hetkien kuvauksia elämän eri sävyistä ja tunnemaailmoista. Annika on julkaissut viisi singleä ja uutta musiikkia ilmestyy kevään 2022 aikana. Ilovaarissa Annikan musiikissa kuullaan laulun ja pianon lisäksi myös elektronisia elementtejä.

(proto)Torvinen on maailman tilasta ja tilastaan maailmassa huolestunut perheenisä ja kirjastonhoitaja. Hän on pelottava, analyyttisen tutkiskeleva sivustakatsoja, jonka näkemys maailmasta viiltelee kuulijan sydämen siisteiksi siivuiksi. Hirvittävällä aikuisenergialla ja pitelemättömällä lavakarismalla siunattu (proto)Torvinen saa Kerubin Salin syttymään Ilovaarissa.

- Ilovaari on musiikiksi puettuja muistoja, uusia ja vanhoja laulettuja tarinoita niiden artistien esittäminä, jotka olivat jo hyviä silloin. Näin sen itse muotoilemme. Haluamme, että Ilovaari tuo esiintymään ikuisesti tuoretta ja ajatonta musiikkia. Perjantain ohjelma on uusien nyt julkaistujen nimien myötä valmis. Lauantaille tulee vielä esiintyjiä Kerubin Saliin, kertoo Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen.Ilovaari kasvaa tänä kesänä kaksipäiväiseksi. Viime kesänä Ilovaarin kyljessä perjantaina järjestetyn Kerubin Kesäkonsertin suosio näyti, että tilausta kaksipäiväiselle festivaalillle löytyy.

- Lipunmyynti on hyvässä vauhdissa. Asetimme Ilovaaria julkaistaessa tavoitteeksi myydä vähintään 3000 lippua päivää kohden, joka tulee täyttymään jo kevään aikana. Ylivoimaisesti suosituin lippu on tähän mennessä ollut kahden päivän lippu. Ajoissa kannattaa olla liikenteessä!, päättää Piiparinen.

Lauantaina 9.7. nähdään esiintymässä jo julkaistut Poets Of The Fall, Von Hertzen Brothers, Värttinä, Juliet Jonesin Sydän, Marjo Leinonen & Viranomaiset sekä Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

Ilovaarissa soi yksi ulkolava, se palvelee parhaiten festivaalivieraita. Ilosaaren parkkialueelle rakentuu iso katettu ravintolateltta, ja koko saaren alue on käytössä niemeä myöten.

Perjantai 8.7.2022

Anssi Kela, Bomfunk MC’s, Kolmas Nainen, Darude, Annika Kurki, (proto)Torvinen, Tumppi Varonen & Problems

Lauantai 9.7.2022

Poets of the Fall, Von Hertzen Brothers, Värttinä, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Marjo Leinonen & Viranomaiset, Sinner's Soul, Echo Räsänen & Friends With Benefits, Janne Suhonen & Onnen Hylkiöt, Kumikameli, Dave Lindholm esittää: Kynä & Kumppanit


Lisätietoa: www.ilovaari.fi


Ikäraja: K-18

VIP-PAKETTI

VIP-PAKETIN SISÄLTÖ:

  • Ilovaarin VIP-passi ja -ranneke, joilla pääsy Ilovaarin festivaalialueelle ja Kerubin Kellarin VIP-tilaan
  • Maittava Kerubin hiiligrillillä valmistettu VIP-menu Kerubin Kellarissa klo 18 - 21

VIP-vieraat saavat VIP-passin ja -rannekkeen, jotka toimivat kulkutunnisteena festivaalipäivän ajan.