EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 11.7.2020  /  Ilosaari  /  Joensuu

Ilovaari 2020

Ilovaari 2020 Liput

Ilovaari siirtyy syksylle.

Ilovaaria ei pystytä järjestämään kesällä 2020. Tapahtumalle etsitään uutta päivää syksylle 2020, ja uudesta ajankohdasta tiedotetaan mahdollisimman pian.

Voit säilyttää lippusi, sillä kesän 2020 Ilovaari-liput käyvät korvaavaan ajankohtaan sellaisenaan. Kun uusi ajankohta on julkaistu ja mikäli se ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.8.2020 mennessä.

Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.


Lauantaina 11. Heinäkuuta 2020 Joensuun Ilosaaressa järjestettävän Ilovaarin ensimmäiset neljä esiintyjää on julkaistu. Festivaalilla nähdään radiosoittolistojen kärjessä jo vuosia keikkunut Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, pitkän ja ansiokkaan uran rockin parissa tehnyt 22-Pistepirkko ja Aija Puurtisen luotsaama Honey B & T-Bones. Joensuulaista osaamista tarjoilee jo neljännesvuosisadan klassikoita humpaksi versioinut Eläkeläiset.

Ilovaarin paikkana toimii tuttuun tapaan Ilosaari Joensuun keskustan kupeessa. Ohjelman lisäksi myös palvelupuolella mietitään Ilovaarissa uutta.

Olemme tehneet kahtena kesänä asiakaskyselyn, joilla on selvitetty kävijöiden toiveita Ilovaarissa. Näiden pohjalta suunnitellaan nyt ensi kesän festivaalia ja sen palveluita. Ensi kesälle lisäämme istumapaikkoja ja tuomme katettua ravintolatilaa myös Ilosaaren puolelle, panostamme ravintoloiden tuotevalikoimaan ja huomioimme entistäkin enemmän ympäristöämme. Vieraille halutaan tarjota aidosti mahdollisimman laadukas festarikokemus, Laukkanen vakuuttaa.

Ilovaarin Early Bird -liput tulevat myyntiin maanantaina 18.11 ja ovat saatavilla marraskuun ajan.  Seuraava erä Ilovaarin ohjelmaa julkaistaan sunnuntaina 1. joulukuuta, jolloin myös tulevat myyntiin festivaalin joululiput.

www.ilovaari.fi


Ikäraja: K-18

LAUANTAI 11.7.2020

Julkistetut artistit:
J. Karjalainen
Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
Herra Ylppö & EX
22-Pistepirkko
Eläkeläiset
Edu Kettunen
The Flaming Sideburns
Honey B & T-Bones
Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
​​​​​​​Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar Night Fighters

Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan myöhemmin.