EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 7.7.2018  /  Ilosaari  /  Joensuu

Ilovaari 2018

Ilovaari 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Ilovaarirock on jatkossa tuttavallisesti Ilovaari

Ilovaari järjestetään tulevana kesänä Joensuun Ilosaaressa lauantaina 7. heinäkuuta. Rannekkeiden vaihto on alkanut Kerubilla. Liput voi käydä vaihtamassa ravintolan aukioloaikojen puitteissa.

ovet klo 15:00

Ilovaarilava:
15:30 Wigwam Revisited
17:15 Veljekset Kinnunen
18:00 Lapinlahden Linnut Revisited
19:15 Dave Lindholm esittää: Kynä ja Kaverit
21:15 Paula Koivuniemi
23:15 Kolmas Nainen

Kakkoslava:
16:30 Marko Haavisto & Poutahaukat
18:45 Sinner's Soul
20:15 Francine
22:15 Peer Günt

Kerubin Sali:
18:30 P-K Keränen
20:15 Kononen & Pajukallio Duo
21:30 Kari Peitsamo

Kerubin Kellari:
23:00 - 04:00 DJ Vanilja Aasi ja Aito Raappana: Ilovaarin Retrodisco

 

 

"Ilovaarin ohjelma rakentuu tänä kesänä kotimaisten bändien ympärille, jatkossa tavoitteenamme on tuoda bändejä myös Suomen rajojen ulkopuolelta. Haluamme tuoda esiintymään myös yhtyeitä Ilosaarirockin historiasta, moni nytkin esiintyvä yhtye on esiintynyt Rokissa 70-90-luvulla. Dave Lindholm saapuu Ilovaariiin nimekkään bändin kera, yhtye esittää Daven klassikkokappaleita Iso Kynä -ajoista nykypäivään, bändin säestämänä mies ei ole esittänyt klassikkokappaleitaan tietääksemme sitten 80-luvun. Huomasimme myös, että niin me järjestäjänä kuin asiakkaatkin monesti puhuvat Ilovaarirockista Ilovaarina, joten tämän otamme ihan virallisestikin käyttöön", toteaa Kerubin tuottaja Jarno Pitko.

Uutta Ilovaarissa on se, että kelluva Laguunilava nousee vedestä maalle. Uusi Kakkoslava rakentuu Ilosaaren parkkialueelle. Lava kasvaa myös kokonsa puolesta ja on katettu. Ilovaarin portit aukaistaan yleisölle festivaalipäivänä klo 16, jonka jälkeen musiikki vuorottelee ulkolavoilla. Festivaalin juontajana jatkaa jo perinteitä kunnioittaen kaupunginteatterin näyttelijänä tunnettu Seppo Timonen.

"Uusi Ilosaari mahdollistaa huikean festivaalialueen järjestelyiden osalta. Saaren alue on nyt valmis, puitteet ovat todella näyttävät. Palveluista voi jo todeta sen verran, että festivaalin ravintolamaailmaa uudistetaan ja sinne tuodaan useita erikoisbaareja, ruokapuolella on tarjolla Kerubin grilliherkut: ruokaa grillataan puuhiiligrillien ja isojen savustimien kera. Syödä ja juoda saa takuulla hyvin", kiteyttää tuottaja Pitko.

 

www.facebook.com/ilovaari

Facebook-tapahtuma täällä.

ilovaari.fi


Ikäraja: K-18

Portit auki klo 15:00

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen festivaalin portilla.

Tapahtuman peruuntuessa pidätämme 2,50 € käsittelymaksun.