EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12. - Su 14.7.2024  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2024

Ilosaarirock 2024 Liput

Kesän parasta viikonloppua juhlitaan jälleen Joensuun Laulurinteellä 12.–14. heinäkuuta 2024!

Ilosaarirock on ikärajaton tapahtuma, mutta suosittelemme, että alle 12-vuotiaat saapuvat festivaalille huoltajan seurassa. Ilosaarirockin VIP on K-18. 

Ilosaarirockin kaikki lipputyypit lasten lippuja lukuunottamatta ovat myynnissä. Lasten lippujen myynti alkaa festivaaliviikolla.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin. Lue lisää rannekkeenvaihdosta festivaalin nettisivuilta.

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton ja itsenäinen elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

www.instagram.com/ilosaarirock
www.facebook.com/ilosaarirock
www.tiktok.com/@ilosaarirock
www.ilosaarirock.fi

_____________

OHJELMA

Ilosaarirockin ohjelma kesän 2024 festivaalille on valmis. Tapahtumassa esiintyvät:

PE 12.7.

Aavikko, Benjamin, Chase & Status Live (UK), Dumb Buoys Fishing Club (UK), Ege Zulu & Orchestre, Goldielocks, HotWax (UK), Huora, KUUMAA, Lauri Haav, MELO, Mokoma, Moon Shot, pehmoaino, Samuli Putro, Stam1na & Joensuun kaupunginorkesteri, Tupe., TUULI ja Viagra Boys (SE)

LA 13.7.

ASA, Blind Channel, Business City, Costi, Dirty Loops (SE), Don Huonot, Evelina, F, Haloo Helsinki!, Hugo, Imminence (SE), Jore & Zpoppa, Karri Koira, Lauri Tähkä, Lyyti, Mirella, Palaye Royale (US), Saimaa, Sexmane, Tom Odell (UK) ja Terveet Kädet

SU 14.7.

Bee, BEHM, Bämä, Cian Ducrot (IE), costee, Decrowned, Electric Callboy (DE), emma & matilda, Heilung (DE/DK/NO), IDestroy (UK), Isac Elliot, JJYLLI & KUOPPIS – MUSIC OF KINGSTON WALL, Kaija Koo, Mary Ann Hawkins, Pariisin Kevät, PMMP, SANNI, Steve ‘n’ Seagulls ja VIIVI

Artistien esiintymisaikataulut on julkaistu festivaalin verkkosivuilla ilosaarirock.fi/aikataulut.

LIPUT

Ilosaarirock on ikärajaton, kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään kolmen, kahden ja yhden päivän peruslippuja sekä kolmen ja yhden päivän VIP-lippuja.

Lippujen hinnat 1.6. alkaen:

3 PÄIVÄÄ alk. 209 €

2 PÄIVÄÄ alk. 179 €

1 PÄIVÄ alk. 129 €

VIP 3 PÄIVÄÄ (K-18) alk. 319 €

VIP 1 PÄIVÄ (K-18) alk. 189 €

8–12-vuotiaille lapsille tarkoitetut yhden päivän liput ovat myynnissä festivaaliviikon keskiviikosta eteenpäin Joensuun taidemuseo Onnin pihassa sijaitsevalla Rokkikontilla ja festivaalipäivinä pääportin infopisteellä. Lasten lipuilla pääsee festivaalialueelle vain huoltajan kanssa, jolla on oma yleisöranneke samalle festaripäivälle. Lasten lipun hinta on 59 €. Lipppuja on varattu myyntiin, vaikka festivaali olisi loppuunmyyty.

Alle 8-vuotiaat pääsevät tutustumaan Ilosaarirockiin ilmaiseksi valitsemanaan päivänä yleisörannekkeellisen huoltajan seurassa. Ilmaislipun saa saapuessa pääportin infopisteeltä.

Kaikki Ilosaarirockin festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistäkin korkeammalle ja koe kesän paras VIP Ilosaarirockissa! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla kesän parhaan viikonlopun tunnelmasta. Festivaalin muun ohjelman ja palveluiden lisäksi saat pääsyn kahdelle rajatulle VIP-alueelle, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Ilosaarirockin VIP-lippuun (K-18) sisältyy:

 • festivaalin musiikki- ja aluetaide-elämykset sekä kaikki alueen palvelut
 • sisäänpääsy festivaalialueelle lipun osoittamina päivinä
 • pääsy molemmille VIP-alueille eli Päälavan VIPiin ja Tähti-VIPiin. VIP-alueet on varustettu erityisillä ravintola- ja juomapalveluilla, istuma-alueilla ja vesivessoilla.
 • henkilökohtainen VIP-ranneke, jonka avulla pääsee kulkemaan sisään ja ulos festivaalialueelle sekä VIP-alueille
 • VIP-rannekkeenvaihtopiste
 • VIP-väylä festivaalin pääportilla sekä turvatarkastuksessa
 • VIP-narikan palvelut ja kolme (3) maksutonta käyntiä narikassa per päivä

Ilosaarirockin VIP-lippuihin ei sisälly ruokia tai juomia. VIP-ruokaa myydään annoksina Ilosaarirockin molemmilla VIP-alueilla eli sitä ei tarvitse ostaa tai varata ennakkoon.

VIP-ALUEET

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi erilaista VIP-aluetta, jotka sijaitsevat festivaalin suurimpien lavojen eli Päälavan ja YleX-lavan edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat viihtyisästi sisustetut VIP-tilat laadukkaine palveluineen. VIP-baareista löytyy virvokkeita jokaiseen makuun: tarjolla on juotavaa samppanjasta erikoisoluisiin ja shoteista herkullisiin mocktaileihin.

PÄÄLAVAN VIP

Päälavan VIP on Ilosaarirockin suurimman lavan läheisyyteen kohoava kaksikerroksinen rakennus sekä sitä ympäröivä viihtyisä piha, joilta on paras näkymä niin lavalle kuin yleisöön. VIP-rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta löytyy laajan valikoiman baari, ja pihan lukuisilla istumapaikoilla voi tunnelmoida Päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä. Päälavan VIPin vieraita palvelee myös Ravintola Kerubin VIP-ruokapiste, josta voi ostaa huikopalaksi vaikkapa herkullisen tapaslautasen, täytetyn bao bunin tai makoisia peruna- tai bataattiranskalaisia.

VIP-alueelta ei tarvitse poistua edes vessaan: alueen sisältä löytyvän wc-alueen vesivessat takaavat sujuvan ja miellyttävän festarikokemuksen.

Kaksikerroksisen VIP-rakennuksen toinen kerros on varattu pelkästään VIP-aitiovieraidemme käyttöön.

TÄHTI-VIP 

Täysin uusiutuvassa, YleX-lavan kupeessa sijaitsevassa Tähti-VIPissämme voit rentoutua, nauttia toiseksi suurimman esiintymislavamme ohjelmasta, maistella drinkkejä, syödä hyvin sekä seurustella! Suora näkymä isolle ulkolavalle takaa, etteivät suosituimmatkaan keikat mene VIP-vierailta ohitse. Tähti-VIPin viihtyisä terassi ja mukavat nurmialueen istumapaikat tarjoavat tilaa niin juhlimiseen kuin levähtämiseen. Alueelle kuljetaan VIP-asiakkaiden omasta portista. Vain VIP-asiakkaiden käytössä olevat vesivessat sijaitsevat aivan Tähti-VIPin alueen vieressä.

Myös Tähti-VIPissä on mahdollisuus nauttia Ravintola Kerubin maittavista ruoista. Tarjolla on niin herkullisia tapaslautasia, maukkaita burgeriaterioita, täyttäviä salaatteja, bao buneja ja grillilautasia kuin Kerubin rakastettuja peruna- ja bataattiranskalaisia dippeineen.

PARKKILIPUT

Ilosaarirockin henkilöautojen valvottu päiväparkki sijaitsee festarialueen vieressä Joensuun raviradan edustalla. Ajo parkkialueelle tapahtuu Heinäpurontien kautta. Päiväparkki on auki festivaaliperjantaina klo 12–02.30, lauantaina klo 11–02 ja sunnuntaina klo 12–01.30. Parkista saa poistua ja palata takaisin lipun osoittaman päivän aikana. Huomioithan, ettei parkkialue ole valvottu öisin ja ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty.

IKÄRAJAT

Ilosaarirock on ikärajaton festivaali. Suosittelemme kuitenkin, että alle 12-vuotiaat saapuvat festivaalille ainoastaan huoltajan seurassa.

— — — — — —

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.

Ilosaarirock pidättää oikeuden muutoksiin festivaalin ohjelmistoa, aikatauluja ja muita järjestelyjä koskien. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Elävän musiikin alan yleisten käytäntöjen mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten takia, eikä lipuista saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton


ESTEETTÖMYYS:

 • Henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, on avustajan tuominen festivaalille ilmaista.
 • Kaikilla esiintymislavoilla on liikuntarajoitteisille asiakkaille katsomokorokkeet, joihin pääsee loivaa liuskaa pitkin.
 • Kaikilla isoilla WC-alueilla on esteettömiä vessoja.
 • Lue lisätietoa esteettömyydestä ja saavutettavuudesta täältä.