EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - Su 17.7.2022  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2022

Ilosaarirock 2022 Liput

ILOSAARIROCK - LIPUT JA INFO

Ilosaarirockia ei järjestetä vuonna 2021 – uudet päivämäärät 15.–17.7.2022

Jatkuvasti muuttuvan ja yhä epävarman koronatilanteen vuoksi Ilosaarirock on peruttu kesältä 2021.

Kaikki Ilosaarirockiin vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2022 festivaalilla.
Kaikilla lipunostaneilla on myös mahdollisuus palauttaa lippu ja saada rahat takaisin. Mikäli haluat palauttaa lippusi, täytä palautuslomake 16.7.2021 klo 23:59 mennessä täällä: www.tiketti.fi/palautalippuja

Ilosaarirock 2022 järjestetään Joensuun Laulurinteellä 15.–17. heinäkuuta. Vuoden 2022 ohjelmistoa työstetään parhaillaan ja artisteista tiedotetaan myöhemmin.

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton, itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

www.ilosaarirock.fi

__________________

www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

LIPUT

Ilosaarirock on kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään kolmen päivän peruslippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja.

Lippujen hinnat:

3 PÄIVÄÄ 159 €
VIP (3 PÄIVÄÄ) 289 €
VIP + DINNER (3 PÄIVÄÄ) 394 €

Yhden ja kahden päivän liput tulevat myyntiin lähempänä kesän 2022 festivaalia.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille, täysin uudistetuille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Valittavanasi on kolmen päivän VIP-lipun lisäksi myös VIP & DINNER -lippu, johon sisältyy ruokailu viihtyisässä VIP-ravintolateltassa.

Ilosaarirockin VIP on K-18.

VIP-ALUEET

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat täysin uudet, viihtyisästi sisustetut rakennukset laadukkaine palveluineen.

Päälavan VIP on vihreän nurmen keskelle kohoava uusi rakennus, josta on paras näkymä päälavalle. Alueella palvelee laajan valikoiman baari kaikilla herkuilla ja viihtyisällä pihalla on lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä.

Tähtiteltan VIPissä voit rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä ja seurustella, kiitos loistavan upouuden ravintolatelttamme! Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin.

Tähtiteltan ravintolateltassa on tarjolla VIP & DINNER -lipun lunastaneille maittava buffet, josta vastaa Ravintola Kerubi.