EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15. - Su 17.7.2022  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2022

Ilosaarirock 2022 Liput

ILOSAARIROCK - LIPUT JA INFO

OHJELMA VALMIS – ARTISTIKATTAUS TÄYDENTYI YLI 20 NIMELLÄ

Ilosaarirockin vuoden 2022 festariohjelma on valmis! Laulurinteelle saapuvat heinäkuussa muassa black metallista kokeelliseen elektroniseen musiikkiin matkannut kulttibändi Ulver (NO), Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluva J. Karjalainen, odotetun paluun studioon ja keikkalavoille tehnyt Haloo Helsinki! sekä rakastettu taiteen monilahjakkuus Vesala.

Monipuolisesta ja ennakkoluulottomasta ohjelmastaan tunnetun Ilosaarirockin lavoille nousevat myös kotimaiset popnimet ABREU, Chisu, Evelina ja Kuumaa, hip hopin ja räpin eri laitoja koluavat Ege Zulu, Etta, Lauri Haav ja MELO, lahjakkaat laulaja-lauluntekijät Arppa, costee, Knipi ja Vesta sekä kitararockin ilosanomaa julistavat Happoradio, Lasten Hautausmaa, Luukas Oja, Sami Yaffa ja Ursus Factory.

EDULLISEMMAT ENNAKKOLIPUT MYYNNISSÄ 31.5. SAAKKA!

Ilosaarirockin edullisemmat kevätliput ovat myynnissä tiistaihin 31.5. klo 23:59 saakka! Kaikkien lipputyyppien hinnat nousevat keskiviikkona 1.6. Älä kuhnaile, hanki omasi nyt!

Hinnat 1.6. alkaen:

3 PÄIVÄÄ 169 €
2 PÄIVÄÄ 139 €
1 PÄIVÄ 99 €

VIP 3 PÄIVÄÄ 299 €
VIP & DINNER 3 PÄIVÄÄ 404 €

Vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät kesän 2022 festivaalille sellaisenaan.

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton, itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry.

www.ilosaarirock.fi
www.instagram.com/ilosaarirock
www.facebook.com/ilosaarirock
www.tiktok.com/@ilosaarirock

OHJELMA

PE 15.7.2022

Liam Gallagher (UK), Antti Tuisku, Arppa, Ashnikko (US), Beast In Black, BEHM, Chisu, costee, Ege Zulu, Erika Vikman, Etta, Happoradio, ibe, Lauri Haav, Moon Shot, Sexmane, Ursus Factory ja VOLA (DK)

LA 16.7.2022

Alan Walker (NO), A36 (SE), ABREU, Battle Beast, Cledos, Ellinoora, F, Gettomasa, Haloo Helsinki!, Hassan Maikal, Huora, Lauri Tähkä, Lähiöbotox, MC KOO, Mouhous, Olavi Uusivirta, Sami Yaffa, Ulver (NO), Vesala ja Yeboyah

SU 17.7.2022

Nightwish, Blind Channel, Evelina, Gasellit, Inhaler (IE), J. Karjalainen, Jesse Markin, JVG, Knipi, KUUMAA, Lasten Hautausmaa, Luukas Oja, Maustetytöt X Agents, MELO, Tehosekoitin, Tones And I (AU), Vesta ja VIIVI

Ilosaarirockin festariohjelma on valmis. Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan kevään 2022 aikana.


www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

LIPUT

Ilosaarirock on kolmipäiväinen tapahtuma. Festivaalille myydään kolmen, kahden ja yhden päivän peruslippuja sekä kolmen päivän VIP-lippuja. Vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät tulevan kesän festivaalille sellaisinaan.

Lippujen hinnat 31.5.2022 klo 23:59 saakka:

3 PÄIVÄÄ 159 €
2 PÄIVÄÄ 129 €
1 PÄIVÄ 89 €
VIP (3 PÄIVÄÄ) 289 €
VIP & DINNER (3 PÄIVÄÄ) 394 €

Lippujen hinnat 1.6. alkaen:

3 PÄIVÄÄ 169 €
2 PÄIVÄÄ 139 €
1 PÄIVÄ 99 €
VIP 3 PÄIVÄÄ 299 €
VIP & DINNER 3 PÄIVÄÄ 404 €

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle pääsyä.

Vastaanota Ilosaarirockin festariliput digipostipalvelu Kivraan ja voita upgreidatut VIP-rannekkeet kesän 2022 festivaalille!

Valitse Tiketistä ostetun Ilosaarirock-lippusi toimitustavaksi Kivra-sovellus ja säästät euron toimitusmaksun lisäksi myös luontoa! Digipostipalvelu Kivrassa piletit pysyvät tallessa turvallisesti ja ilmastoystävällisesti kesän parhaaseen viikonloppuun saakka ja sen yli.

Kaikkien Kivran käyttöön ottaneiden lipunostajien kesken arvotaan yhteensä 4 VIP-lippusettiä kesän 2022 Ilosaarirockiin. Osallistu arvontaan: www.kivra.fi/ilosaarirock.

VIP

Kohota festarielämyksesi entistä korkeammalle Ilosaarirockin VIP-asiakkaana! VIP-lipulla pääset nauttimaan ainutlaatuisella tavalla Ilosaarirockin tunnelmasta. Festivaalin muun tarjonnan lisäksi saat pääsyn upeille, täysin uudistetuille VIP-alueille, joiden sisältä löytyy kaikki tarvittava viiden tähden festarikokemuksen luomiseen, laadusta tinkimättä!

Normaalin VIP-lipun lisäksi VIP-asiakkailla on mahdollisuus hankkia VIP & DINNER -lippu, joka sisältää jokaiselle päivälle maittavan buffet-ruokailun Tähtiteltan ravintolateltassa. VIP & DINNER -lippuja on myynnissä rajoitettu määrä – suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon!

Ilosaarirockin VIP on K-18.

VIP-ALUEET

Ilosaarirockin VIPiin kuuluu kaksi eri VIP-aluetta, jotka sijaitsevat Ilosaarirockin suurimpien lavojen edustalla. Molemmilla alueilla VIP-vieraita palvelevat täysin uudet, viihtyisästi sisustetut rakennukset laadukkaine palveluineen.

Päälavan VIP on vihreän nurmen keskelle kohoava uusi rakennus, josta on paras näkymä päälavalle. Alueella palvelee laajan valikoiman baari kaikilla herkuilla ja viihtyisällä pihalla on lukuisia levähdyspaikkoja, joilta voit tunnelmoida päälavan esiintyjiä tai vain paistatella kesän parhaita päiviä.

Tähtiteltan VIP on upea upouusi ravintolateltta, jossa voi rentoutua, nauttia drinkkejä, syödä ja seurustella. Viihtyisällä terassialueella voi lisäksi tanssahdella Tähtiteltan esiintyjien tahtiin.

Tähtiteltan ravintolateltassa on tarjolla VIP & DINNER -lipun lunastaneille maittava buffet, jonka valmistaa vuosikymmenen kokemuksella Ravintola Kerubi.

VIP-ruoka on tarjolla:
PE klo 17-20
LA klo 14-17
SU klo 14-17

Menu julkaistaan myöhemmin.

MAJOITUS

Ilosaari Camping

Ilosaarirockin virallinen leirintäalue on aivan festivaalialueen vieressä sijaitseva Holiday Linnunlahti. Ympärivuotisesti palvelevalle, hyvin varustellulle leirintäalueelle on myynnissä festivaaliviikonlopun aikana erillisiä Ilosaari Camping -lippuja.

Lippujen hinnat 9.3.2022 alkaen:

Ilosaari Camping to-ma 70 €
Ilosaari Camping pe-ma 65 €
Silent & Green pe-ma 70 €

Asuntoajoneuvopaikka sähköllä (to-ma) 150 €
Asuntoajoneuvopaikka sähkötön (to-ma) 100 €
Bussipaikka 200 €

Leirintälippu on henkilökohtainen, ei teltta- tai matkailuajoneuvokohtainen. Jokaisen majoittujan tulee ostaa oma leirintälippu.

Green & Silent

Green & Silent on Ilosaari Campingiin rajattu illaksi rauhoittuva kortteli, joka sijaitsee leirintäalueen reunassa. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Matkailuajoneuvot

Ilosaari Campingissa on myynnissä rajoitettu erä matkailuajoneuvopaikkoja sähköllä ja erä paikkoja ilman sähköä. Paikat sijaitsevat teltta-alueen välittömässä läheisyydessä.

Matkailuajoneuvomaksun lisäksi jokaisella majoittujalla tulee olla Ilosaari Campingin henkilökohtainen leirintälippu.

Parkkipaikat

Henkilöautojen parkkipaikat sijaitsevat Ilosaari Campingin edustan valvotussa parkkitalossa. Paikat ovat käytössä perjantaista klo 12 maanantaihin klo 10 saakka. Torstaina saapuvat majoittujat voivat ajaa autonsa Ilosaari Campingiin ja siirtää ne perjantaina parkkitaloon.

Parkkitaloon on mahdollista parkkeerata ja talosta poistua kesken festivaalin. Autopaikkoja on rajoitetusti. Ajoneuvoissa yöpyminen on kielletty.


Festivaalin ohjelmistoon, aikatauluihin ja järjestelyihin saattaa tulla muutoksia. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi. Festivaalien yleisen käytännön mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksittäisten artistien peruuntumisten perusteella, eikä niistä saa hyvitystä tällaisten muutosten johdosta.

Ilosaarirockin lippuja ei saa käyttää kilpailujen tai arvontojen palkintoina ilman festivaalijärjestäjän nimenomaista kirjallista lupaa.