EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 17. - Su 19.7.2020  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2020

Ilosaarirock 2020 Liput

Ilosaarirockiin kuumia tulokkaita ja sarjakuvametallia!

Joensuun Ilosaarirock paljasti ensimmäiset kesän 2020 artistinsa! Laulurinteellä nähdään Dance Monkey -kappaleella maailman valloittanut australialainen laulaja-lauluntekijätähti Tones and I, huikeaan keikkasuosioon kotimaassaan Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa noussut rocktulokas Yungblud, islantilainen folkrocksuuruus Of Monsters and Men, paluun keikkalavoille tekevä Tehosekoitin sekä kesällä ensimmäiset keikkansa soittava black metal -sarjakuvayhtye Belzebubs.

Australialainen Tones and I eli Toni Watson on kiistämättä musiikkimaailman tämän vuoden kuumin tulokas. Laulajan Suomessakin radiohitiksi muodostunut single Dance Monkey on kivunnut listojen kärkeen 18 maassa ja se on pitänyt hallussaan maailman Spotifyn kärkisijaa useita viikkoja rikkoen jopa Ed Sheeranin ennätykset. Ilosaarirock on särmikästä poppia esittävän artistin ensimmäinen esiintyminen Suomessa.

Brittiläinen Yungblud on modernin rockin keulakuva, jonka ura on hurjassa nousukiidossa. Punk rockista ponnistanut, teräväkielinen tähti tunnetaan värikkäänä tyylien sekoittelijana sekä rohkeana kommentoijana, johon fanit suhtautuvat intohimoisesti.

Islantilainen folkrockyhtye Of Monsters and Men jalosti tänä vuonna julkaistulla kolmannella albumillaan tyyliään luomufolkista kohti elektronisempaa tuotantoa. Ilosaarirockissa nähdään myös valittuja festivaalikeikkoja kesällä soittava Tehosekoitin sekä ensimmäistä kertaa lavoille nouseva, melodista black metalia soittava mystinen sarjakuvakokoonpano Belzebubs.  

Ollaan todella liekeissä nyt julkaistuista artisteista! Tones and I tulee olemaan ensi kesänä todella kuumaa kamaa, Yungbludin keikka oli yksi kovimmista koskaan näkemistäni, Teharit ja Ilosaarirock on taivaassa tehty liitto ja voin luvata, että Belzebubs tarjoaa jotain, jota ei olla koskaan ennen nähty. Ja tässä on vasta pintaraapaisu koko ohjelmasta, olispa jo kesä, hehkuttaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.  

Vuonna 1971 perustetun Ilosaarirockin järjestää riippumaton, itsenäinen ja voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Ilosaarirockin järjestetään Joensuun Laulurinteellä 17. - 19.7.2020.

www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kuinka tehdä kesän parhaasta viikonlopusta vieläkin parempi?
Ilosaarirockin VIP-asiakkaat pääsevät nauttimaan päälavan keikoista ennennäkemättömän upealta ravintola-alueelta, josta on festarin parhaimmat näkymät. Lisäksi VIP-asiakkaita palvelee Tähtiteltan viereen kohoava tyylikäs ravintolateltta. VIP-asiakkaille on myös oma sisäänpääsy, turvatarkastus sekä omat vesivessat.

Ilosaarirockin VIP on K18.

 

Yhden ja kahden päivän festivaaliliput tulevat myyntiin alkuvuonna 2020.