EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12. - Su 14.7.2019  /  Laulurinne  /  Joensuu

Ilosaarirock 2019

Ilosaarirock 2019 Liput
Takaisin

Ladataan…

Ilosaarirock järjestetään 12.-14.7.2018 Joensuun Laulurinteellä, järven rannalla kävelyetäisyydellä Joensuun keskustasta.

Julkistetut artistit:
DJ Snake (FRA), Rae Sremmurd (USA), Shame (UK), Ville Valo & Agents, Kingston Wall, Vesala, Anna Puu

Ilosaarirockia on järjestänyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 saakka voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry. Festivaalin tuotoilla tuetaan paikallista musiikki- ja kulttuurielämää ja suojellaan itäsuomalaista luontoa. Ilosaarirock on itsenäinen, paikallinen, vastuullinen ja järjestäjilleen sekä vuosi toisensa jälkeen saapuville festarivieraille hyvin rakas.

Vuosien varrella Ilosaarirock on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista ja vanhimmista kesätapahtumista, joka kerää 60 000 - 70 000 ihmistä viettämään kesän parasta viikonloppua Laulurinteelle. Ilosaarirockin tarkkaan valikoitu ohjelma, kaunis puistoalue sekä rento ja rakastava ilmapiiri saavat ilorokkilaiset palaamaan Joensuuhun aina uudelleen. Varo, tähän jää koukkuun!

#kesänparasviikonloppu

www.ilosaarirock.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kohota festarielämyksesi! Ilosaarirockin kolmen päivän Premium-lippu sisältää oman Premium-anniskelualueen päälavan edustalla, oman Premium-WC:n sekä oman rannekkeenvaihdon ja kulkuväylän festivaalialueelle. Premium-lipun ikäraja on K18.


Lippujen varausaika 2 päivää.