EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 20.9.2018  /  Semifinal  /  Helsinki

Ilona Sola, EllaRiitta

Ilona Sola, EllaRiitta Liput
Takaisin

Ladataan…

Ilona Sola FB

Ilona Sola: Blue - levynjulkaisukeikka

EllaRiitta FB

Soittoajat:
20:00 EllaRiitta
21:00 Ilona Sola

ILONA SOLA

Ilona Sola on suomalainen laulaja ja lauluntekijä. Hänen musiikkiaan on kuvattu r&b-vaikutteiseksi popiksi, jonka ytimessä on pohdiskeleva tarinankerronta ja dynaaminen äänenkäyttö. Musiikillisiksi esikuvikseen hän mainitsee muun muassa Eva Cassidyn, Beyoncen, Sara Bareillesin ja Whitney Houstonin.

Ilona on julkaissut tulevalta ensilevyltään tähän mennessä kaksi singleä, joista ensimmäinen, vainoamisesta ja ihmisen henkilökohtaisen tilan ylittämisestä kertova "Stain on the Floor" julkaistiin marraskuussa 2017. Helmikuussa 2018 julkaistu powerballadi "Blue" taas kertoo tarinan vaikeasta elämäntilanteesta selviytymisestä.

"Levyn sanoituksia kuvaisin tummahkoiksi, mutta tummienkin aiheiden keskellä voi pitää vuosisadan bileet!" Ilona sanoo. "Varsinkin, kun mukaan tulee tiukkaakin tiukemmin groovaava bändi!"

Web: www.ilonasola.com
Facebook: Ilonasolamusic
Instagram: Ilona Sola


ELLARIITTA

EllaRiitta on helsinkiläinen englanninkielistä soulahtavaa poppia tekevä laulaja-lauluntekijä, jonka teksteissä kuuluvat aidot tarinat ja melankoliset sävyt. EllaRiitta julkaisi ensimmäisen liveakustisen singlensä huhtikuun alussa ja valmistelee tällä hetkellä esikoisalbumiaan.

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: Klo 19:00-24:00

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella