EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15.8.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Ilmi Veera, Marian Kyyneleet, Bereniken hiukset

Ilmi Veera, Marian Kyyneleet, Bereniken hiukset Liput

ILMI VEERA

Illan avaa Ilmi Veera, jonka laulujen teksteissä liikutaan kaipuun, kivun ja muutoksen äärellä. Kuitenkin kauniiden ja orgaanisten sovitusten myötä syntyy lohtua tuova kokonaisuus, jonka äärellä voi hetken levähtää. Loosen keikalla kuullaan vanhoja ja uusia lauluja, tällä kertaa stemmaharmonioihin ja kitarasäestykseen nojaten.

Debyyttialbumi "Sut mä haluan muistaa" julkaistiin keväällä 2022.
Tällä hetkellä Ilmi Veera työstää toista, keväällä 2025 julkaistavaa albumiaan.

Loosen keikalla:
Laulu: Ilmi Veera, Melis Hakkarainen, Emmi Salervo
Kitara: Ilmi Veera

https://www.ilmiveera.com/

https://www.facebook.com/ilmiveera

https://www.instagram.com/ilmiveera

MARIAN KYYNELEET

Marian kyyneleet on folktrio, jonka musiikki iskee syvälle ja soljuu eteerisistä syvyyksistä keveämpiin balkan-jazz-folkpoljentoihin. Bändin kappaleet kutsuvat kuuntelijaa pysähtymään perimmäisten kysymysten äärelle. Bändin viimeisimmät singlet ovat soineet muun muassa Spotifyn Suomi-indien helmet- ja Suomi indie tänään- soittolistoilla, sekä Radio Helsingin uusi ääni-ohjelmissa.

Yhtyeen ”Naapurissa ammutaan”-singleä desibeli.netin Mika Roth kehui kritiikissään ”murskaavan kauniiksi”. Kovassa nosteessa oleva yhtye on esiintynyt myös ”jouhikkovelho” Pekko Käpin lämmittelijänä.

https://mariankyyneleet.wixsite.com/mysite

https://www.facebook.com/mariankyyneleet/

https://www.instagram.com/mariankyyneleet/


BERENIKEN HIUKSET

Joensuussa vaikuttava Bereniken hiukset on puhuttelevaa räplyriikkaa, napakkaa rytmiä ja funk-estetiikkaa yhdistelevä kokoonpano. Yhtye muodostuu kuudesta soittajasta, jotka kerrostavat eri musalajien elementtejä luoden varsin kirkkaan ja runsaan äänimaailman, jonka voi sanoa olevan vertaansa vailla.

Keväällä 2024 Luova Recordsille kiinnitetty Bereniken hiukset julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa vuoden 2024 lopulla Luovan kautta.

https://berenikenhiukset.com/

https://www.facebook.com/berenikenhiukset

https://www.instagram.com/berenikenhiukset

***

Aikataulu:

20.30 Ovet
21.00 Ilmi Veera
21.45 Marian Kyyneleet
22.30 Bereniken hiukset

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 9 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 15.8.2024 20:30.