EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 8.9.2020  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

ILMAUINTI
klo 19:00

ILMAUINTI Liput

ILMAUINTI - Liput & info


Tapahtuma on siirtynyt keväältä 2020 syksyyn

Jos sinulla on jo ostettu lippu johonkin kevään esityksistä, voit vaihtaa lippusi haluamallesi päivälle ottamalla yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen hei@tiketti.fi. Ilmoita viestissä lippujesi 13-numeroiset koodit sekä tieto esityksestä, johon haluat liput vaihtaa.

 

Tietoa esityksestä

Ollakseen terve, on oltava hieman hullu ILMAUINTI on kahden täysin erilaisen naisen hulvaton ja koskettava selviytymistarina. Dora (Mona Kortelampi) ja Prosephina (Stella Laine), joutuvat erilaisuutensa vuoksi parantolaan.  Tässä "parantolassa" he joutuivat viettämään vankeina 50 vuotta elämästään. Kuinka he selvisivät? Onko mitään keinoa vapauteen? Kuinka hullu täytyy olla pysyäkseen terveenä? Miten tähän liittyi Doris Day tai vispilä?

100 vuotta sitten, 1920-luvulla naisten elämä muuttui vapaammaksi kuin aiemmin; heillä oli äänioikeus, he saivat käydä töissä, opiskella ja juhlia, heidän vaatteet olivat vihdoin näyttävämpiä, ei täysin peiteltyjä kuin ennen, he leikkasivat lyhyet hiukset, käyttivät housuja ja polttivat tupakkaa.
Toisaalla kuitenkin olivat ne ylempiluokkaiset, ne joita tämän "vapaamman naisen" käytös kuvotti ja siten he sulkivat "huonosti käyttäytyviä" tyttäriään mielisairaaloihin. Ilman että näillä naisilla oli edes mitään sairautta. Monet näistä naisista jätettiin sairaaloihin vuosikymmeniksi, olivathan nämä tyttäret "häpeä" perheelle.  Charlotte Jones halusi kirjoittaa tarinan näistä naisista, jotka yhteiskunta hylkäsi ja "joita kiellettiin tulemasta pinnalle ottamaan happea ja silti he vain uivat".

Ilmauinti kertoo kahdesta tällaisesta epäonnisesta naisesta, jotka viruvat mielisairaalassa unohdettuina vuosikausia. Kuinka kauan ilmassa voi uida, miten pitkälle ja minne ilmauinti vie.

Teksti: Charlotte Jones
Ohjaus ja suomennos: Carita Drew
Näyttelijät: Mona Kortelampi ja Stella Laine

Kuva: Ivan Bessedin
Graafikko: Katja Medarhri / ShiverLab
Lavastus: Ari Kortelampi
Puvustus: Heli Huhtilainen
Koreografia: Suvi Palonen

www.valtimonteatteri.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Kesto 2h, sisältää väliajana.

Lippujen varausaika 2 päivää.
Numeroimattomat istumapaikat.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

www.facebook.com/Valtimonteatteri
www.instagram.com/valtimonteatteri

Myynti loppuu 8.9.2020 18:00.