EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 6. - Su 8.9.2019  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Illuminium

Illuminium Liput

Kahden kansainvälisen ja palkitun ryhmän luoma esitys on tieteellis-taiteellis-tutkimuksellinen seikkailu ja nostalginen trippi tulevaisuuteen. Illuminium on kaikenkielinen esitys eri todellisuudesta, ehkä tulevaisuudesta, jossa on kaukaisen katastrofin kauneutta, etsimisen ja löytämisen riemua.

Illuminium tarkastelee valittuja kysymyksiä tieteen historiasta fiktion kautta, työkaluinaan vahvasti visuaalinen teatteri ja nykynukketeatteri. Esitysprosessin keskiössä on ollut kysymys siitä, mikä on totta, mikä uskomusta ja mikä silmänkääntötemppua. Mihin haluamme uskoa, vaikka ei pitäisi? Mihin meidän pitäisi uskoa, vaikka emme halua?

Uniikin taiteellisen kokoonpanon luoma teos yhdistää illuusioita, teatterin lumovoimaa, tieteellistä pohdittavaa ja maailmanlopun musiikkia. Illuminiumin on matka jonnekin muualle, karnevalistisesta apokalyptiseen ja takaisin, hivenen hohtavampana.

"Illuminiumissa on magiaa. Jo esityksen ensimetreillä vatsassaan pientä, sievää nukkenäyttämöä kantava kauris saa haukkomaan henkeä. Uusia kuvia syntyy lavalle kerroksina toinen toistensa perään ja esityksen läpi leikkaa hypnoottisuus. Yhdellä sanalla kuvattuna esitys on kaunis."
- Turun Sanomat 6.5.19, Frida-Maria Pessi

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-8

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.
Kesto n. 1 h.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.