EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4. - Pe 17.5.2019  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

Illuminium

Illuminium Liput

Ladataan…

Projekti on tieteellis-taiteellis-tutkimuksellinen seikkailu, joka etsii Illuminiumia - esityksen ydintä - kuten tiedemiehet alkuaineita. Matkalla löytyy paljon muutakin kuin mitä aluksi luuli etsivänsä.  Sumuisia tunnelmia, sähköisiä ääniä, suuria tunteita. Ja siellä jossakin pysähtyneisyydessä hohtaa Illuminium - tarina joka säteilee - silloinkin kun emme sitä toivoisi.

Arvaamattomina oppainamme toimivat Madame Marie Curie ja Harry Houdini, jotka johdattavat meitä ajassa kahdeksankymmentäluvun lopun Tsernobyliin, mutta raottavat myös verhoa tulevaisuuden mahdollisille näkymille. Illuminium tarjoaa pakomatkan täältä sinne. Ja takaisin, hellästi säihkyvämpänä.

Illuminium on voimakkasti visuaalinen nyky(nukke)teatteriesitys, joka käsittelee näkyviä, näkymättömiä ja oletettuja todellisuuksia - tieteen ja totuuden rajapintoja. Kahden kansainvälisen ryhmän luoma teos yhdistää elemettejä nukketeatterista, sirkuksesta,  tanssista ja muista silmänkääntötempuista.  Mihin haluamme uskoa, vaikka ei pitäisi? Mihin meidän pitäisi uskoa, vaikka emme haluaisi?

"When birds start falling, and theremins are calling - we're close to Illuminium".

Tutkimustyöryhmässä mukana:
Mayim Alpert, Iivo Baric, Jarkko Forsman, Laura Hallantie, Linnea Happonen, Philip Holm, Gabi Reinhardt, Outi Sippola, Kristina Dementeva

Krepsko - Nordic Puppet Ambassadors - Tehdas Teatteri

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-5

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.
Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.
Kesto n. 1 h.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.