EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.10.2022  /  Rekolan Kino  /  Vantaa

Remy ry. esittää: Ilkka Rantamäki $ The Bluesbrokers + The Lovematches

Remy ry. esittää: Ilkka Rantamäki $ The Bluesbrokers + The Lovematches Liput

Ilkka Rantamäki $ The Bluesbrokers

Ilkka Rantamäki $ The Bluesbrokers vie kuulijansa 60-luvun jälkipuolen sumuisen Lontoon psykedeelisille klubeille soittaen autenttisella soundilla ja otteella aikakauden ikonisten brittiblues-bändien kuten John Mayall's Bluesbreakers, Peter Green's Fleetwood Mac, Juicy Lucy ja Cream tuotantoa. Onpa settiin piilotettu myös muutama muheva Jon Hisemanin Tempest-yhtyeen piisikin. Driving Sideways, Stand Back Baby, Oh, Pretty Woman, Key To Love, Tales Of Brave Ulysses, Steppin' Out, Outside Woman Blues vievät nostalgiselle aikamatkalle.

Ilkka Rantamäki $ The Bluesbrokers

Ilkka Rantamäki: kitara, laulu
Hannu Sorsa: urut, piano, laulu
Harri Vainikka: basso
Teemu Sarjamo: rummut, laulu

The Lovematches

Illan aloittava The Lovematches on Sanna Björkmanin ja Pasi Rytkösen vuonna 2018 perustama duo. Sanna laulaa ja soittaa haitaria, kazoota sekä lusikoita, Pasi laulaa, soittaa kitaraa ja jalkaperkussioita. Musiikkityyli on pohjimmiltaan americanaa, mutta kaksikon käsittelyssä genrerajat saavat hellästi kyytiä. Biisien aihemaailma pyörii vahvasti rakkauden ympärillä, rakastavaisilta rakastavaisille. Koska sitähän se kaikki on. Jos tanskalaisten lanseeraama hyggeily olisi musiikkigenre, se kuulostaisi The Lovematchesilta.

www.remy.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:30
Showtime 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.