EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.5.2024  /  Linnakangastalon sali  /  Kempele

Ilkka Heiskanen: Pari sanaa parisuhteesta

Ilkka Heiskanen: Pari sanaa parisuhteesta Liput

Pari Sanaa Parisuhteesta tuo viriiliä materiaalia arkiseen taivallukseen!

Esitys on Ilkka Heiskasen kirjoittama monologi, jossa komedian keskiössä on varsin tavallinen suomalainen mies.

Tapio eli ystävien kesken Tapi on 61-vuotias. Hän on myös taitava nakuttelija. Kumivasaraa ja talttaa apuna käyttäen hänen käsissään valmistuu kädenkäänteessä ryhdikäs luumukuppi! Tapin verbaliikka on kehittynyt autotallissa vietettyjen harrastusten parissa ihmeen tarkaksi. Myös monivuotinen avioliitto on viime aikoina alkanut tuoda hänen eteensä aprikoitavaa.

Esitys on alusta loppuun asti ”hand made by Ilu”, sillä Ilkka toimii sekä esityksen käsikirjoittajana, ohjaajana, lavastajana, pukusuunnittelijana, että näyttelijänä.

Ilkka Heiskanen valmistui näyttelijäksi vuonna 1985, jonka jälkeen hän oli kiinnityksellä ensin Vaasan Kaupunginteatterissa 1985-1987, ja sen jälkeen Helsingin Kaupunginteatterissa 1987-1990. Tämän jälkeen vuodet freelancerina ovat vieneet Ilkan lukuisille teatterilavoille sekä elokuva- ja tv-tuotantoihin. Omien sanojensa mukaan Ilkka on uransa aikana ollut mukana ”kaikessa mahdollisessa maan ja taivaan välillä”. Hän on toiminut myös teatteriohjaajana ja kiertänyt pitkin Suomea suosituilla monologeillaan, sekä ihastuttanut kahdentoista vuoden ajan Tampereen Teatterin Saiturin joulu -esityksen nimiroolissa. Ilkka omistaa myös kaksi Jussi-palkintoa, jotka hänelle myönnettiin parhaasta sivuosasta elokuvista Hiljaisuus (2012) ja Hetki lyö (2023).

Tapahtumapaikaksi on vaihtunut Linnakangastalon sali. Osoite: Linnakaarto 20, 90450 Kempele.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Ovet auki n. 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Saavuthan tapahtumaan ajoissa. Ovet suljetaan klo 18:00.

Tapahtuman kesto n. 2h 20min. sis väliajan 

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: asiakas + avustaja -lippuun sisältyy kaksi lippua
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei

Linnakangastalon sali
Linnakaarto 20, 90450, Kempele