EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.2.2019  /  Luola Events  /  Punkaharju

Luola Events: Stand Up - Ilari Johansson, Toni Jyvälä

Luola Events: Stand Up - Ilari Johansson, Toni Jyvälä Liput

Ladataan…

Helmikuun 16. päivä Punkaharjun maailmankuulun luolan uumenissa raikaa nauru, kun Luola Events järjestää ensimmäisen stand up -iltansa jylhässä Kalliosalissa.

Illan esiintyjinä nähdään kaksi kotimaan huippukoomikkoa: Ilari Johansson ja Toni Jyvälä.

Useamman Suomen kattavan keikkakierroksen (mm. Suuri stand up -kiertue 2010 ja 2011) ja lukuisien tv-esiintymisten myötä Ilari Johansson on kiistatta yksi maan tunnetuimmista stand up -kasvoista. Arvostetussa fyysisen teatterin opinahjossa (Copenhagen Comedy School) näyttelijän koulutuksen saanutta Johanssonia kutsutaan usein Suomen fyysisimmäksi koomikoksi. Lisäksi tämä herra on harvinaisen suorasanainen - jopa koomikoksi - joten klubeille kannattaa suunnata kravatti löysällä.

Toni Jyvälä puolestaan on maininnut tekevänsä komiikkaa ennen kaikkea siksi, että saisi naisia. Se, ettei hän ole vielä onnistunut tavoitteessaan, ei kerro Tonin komiikasta kuitenkaan vielä mitään. Lavalla tämä iloinen ja energinen viihdyttäjä löytää tavallisistakin asioista mitä kummallisempia ja hauskempia yksityiskohtia. Myös vuorovaikutus yleisön kanssa on kiinteä osa Tonin komiikkaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.