EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15.8.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Ikuinenkesä

Ikuinenkesä Liput

IKUINENKESÄ SAAPUU SEMIFINALIIN TAITEIDEN YÖNÄ! 

Ikuinenkesä on Johannes K:n ja Tapio Heinilän muodostama haikeaa suomipoppia esittävä duo. Yhtye tarjoaa musiikillaan introvertteja tarinoita ekstrovertin maailmaan. Aiemmin Intiaanikesä nimellä toimineen kaksikon tunnetuin kappale Neiti Kesäheinä on striimannut jo yli 15 miljoonaa kertaa ja saavuttanut ikivihreä-statuksen. Ikuinenkesä solmi levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa loppuvuodesta 2023 ja yhteistyön ensimmäinen single Älä Unohda julkaistiin huhtikuussa 2024. Uutta musiikkia on tulossa heinäkuussa ja elokuussa bändi nähdään pitkästä aikaa Semifinalin lavalla


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 15€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 15.8.2024 19:00.