EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.11.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ikinä (levyjulkkarit), Varjola, IA

Ikinä (levyjulkkarit), Varjola, IA Liput

Ikinä juhlii yhtyeen nimeä kantavan kolmannen albuminsa julkaisua 10.11. perjantaina Helsingin tukikohdassaan On The Rocksissa! Mukana nouseva rock-nimi Varjola sekä shamaanimetallin lähettiläät IA.

Ikinä on suomenkielistä modernia metallia soittava yhtye, jonka muodostavat Tuuli Paju ja Katariina Sorsa (laulu), Santeri Paju (rummut) Samuli Suokas (kitara) sekä Aake Lämsä (basso). Edelliset julkaisut Sakara Recordsin kautta tehnyt bändi on julkaissut useampia singlejä sekä kaksi albumia, Samoista soluista (2017) ja Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen (2019). Yli 2 miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt yhtye on esiintynyt omien klubikeikkojen lisäksi mm. Provinssissa ja Nummirockissa sekä lämmittelijänä Soilworkin, Stam1nan ja Mokoman kiertueilla. Uuden, 27.10. julkaistavan ”IKINÄ”-albuminsa myötä IKINÄ luo nahkansa uudelleen ja paljastaa raskaan ytimensä 12 kappaleen mitalla.

Varjola on vuonna 2018 perustettu nelihenkinen suomalainen rock-yhtye. Varjola kuvailee musiikkiaan tummansävyiseksi moderniksi rockiksi jonka sanoitukset käsittelevät usein ihmismielen ja elämän varjopuolia. Varjola on suomeksi lauletun perinteisen rockin seassa raikas vaihtoehto jopa "musta lammas" sekoittaen sampleja, breakdowneja, raskaita mutta melodisia kitarariffejä puhtaiden laulujen kanssa.

IA on Helsinkiläinen shamanistisista perinteistä ja konsepteista ammentava metalliyhtye. IA-kokemus koostuu groovaavista riffeistä, ylimaallisista melodioista ja psykedeelisistä atmosfääreistä yhdistettynä raskaaseen metallisoundiin ja UV-valoon.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 10.11.2023 20:00.