EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.11.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ikinä -levyjulkkarit, Merta, Crucify The Faith

Ikinä -levyjulkkarit, Merta, Crucify The Faith Liput

Perjantaina 8.11. juhlitaan On The Rocksissa Ikinän toista albumia, joka julkaistaan Marraskuun alussa!

Iltaan on koottu kolme toisilleen entuudestaan tuttua yhtyettä, jotka edustavat eri metallin alalajeja. Menot aloitetaan modernilla metallilla lähes kaksi vuotta tauolla olleen Crucify The Faithin paluukeikan muodossa, jonka jälkeen lavan valtaa vaihtoehtorokkia ja screameja popahtaviin melodiohin häpeilemättömästi yhdistelevä Merta. Illan kruunaa aina yhtä energinen Ikinä, soittaen läpi kokonaisuudessaan 1.11. julkaistavan albuminsa - vanhoja klassikoita unohtamatta.

Liput: 12€/14€
Ovella peritään kolmen euron eteispalvelumaksu.

Aikataulut ilmoitetaan lähemmin
Ovet klo 20.00

IKINÄ
Energisistä live-esiintymisistään tunnettu Ikinä on nyt 2.0 ja soi isommin, enemmän, paremmin, raskaammin ja tarttuvammin. Tänä erikoisiltana Ikinä soittaa uuden albuminsa "Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen" kokonaisuudessaan, eikä ekan levyn parhaista ralleistakaan jäädä paitsi!

Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen -albumin julkaisee Sakara Records 1.11.2019

Ikinä - Maailmannapa

MERTA on suomenkielistä vaihtoehtorokkia ja screameja popahtaviin melodiohin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu!

Yhtyeen tuore EP 'Puolikas' ilmestyi juuri 23.8. Playground Recordsin kautta ja sen kappale 'Moraali' nousikin Suomen 50 viraalisinta Spotify -listalle! Syksyn aikana Merta nähdään keikoilla muun muassa Kotiteollisuuden kanssa.

Merta - Moraali


Crucify The Faith

CTF:n viimeisin keikka oli vuoden 2017 lopulla Heavy Metal Heart -festivaalilla Fear Of Dominationin lämmittelijänä. Tämän jälkeen on yhtye pitänyt taukoa uusien jäsenistöään, sekä tehden uutta musiikkia julkaistavaksi - tarkoituksenaan palata entistä tehokkaampana ja parempana. Nyt on se aika.
Yhtyeen ensimmäinen uusi sinkku 'Last Goodbye' julkaistiin 19.9. ja on aika palata keikkalavoille ryminällä!

Musiikillisesti CTF yhdistää moderniin metalliin death metallin aggressiota sekä vahvoja metalcore vaikutteita, pitäen mukana melodisen metallin periaatteet. Oma vahva soundi on löydetty ja sen kokee parhaiten livenä. Yhtyeen paluukeikalla ei tulla säästelemään energiassa, pidä siis huoli ettet missaa tätä showta!

Crucify The Faith - Last Goodbye

Keikka järjestetään Loose Mind Productionsin ja Fullsteam Agencyn yhtestyönä.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.