EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10.5.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Ikinä, I Revolt, Merta

Ikinä, I Revolt, Merta Liput

Ladataan…

Perjantai 10.5. vietetään Bar Loosessa yhtyeiden Ikinä, I Revolt ja Merta seurassa! Illassa kuullaan uuden tulokkaan Merran popsävyistä vaihtoehtometallia, I Revoltin turpaanvetoasenteen ryydittämää riffimetallia ja Ikinän pop-, rock- ja metal-maailmojen fuusiointia. Tiedossa on ainutlaatuinen ilta, jossa saa häpeilemättömästi nauttia niin popin kuin metallin parhaista puolista!

IKINÄ
Energisistä ja räiskyvistä live-esiintymisistään tunnettu Ikinä tarjoilee kipinöitä pilke silmäkulmassa ja häikäilemätön yhdistelmä popin tarttuvuutta ja modernia metallia haastaa purukalustoa. Vuonna 2017 julkaistun debyyttialbumin Samoista soluista (Sakara Records) ympärillä yhtye ehti kiertää ympäri Suomea omien keikkojensa lisäksi mm. Mokoman, Stam1nan ja Soilworkin kanssa. Parhaillaan Ikinä työstää toista albumiaan, jota voi odottaa julkaistavaksi 2019.

Ikinä - Maailmannapa - youtube

I Revolt
I Revolt soittaa kovalla asenteella riffivetoista metallia, joka yhdistää old school -metallin fiiliksen raskaampaan scream-lauluun aikaansaaden nopean ja metallipäille aina uppoavan tunnelman.
Kappaleiden on usein kuvailtu olevan "musiikillinen turpaanveto". Yhtyeen uusin single The Deep End roikkui muun muassa Suomen 50 Viraalisinta -Spotifylistan korkeilla sijoituksilla monen viikon ajan ja uutta musiikkiakin on luvassa kuulemma pian!

I Revolt - The Deep End - youtube

MERTA
Merta on vuonna 2017 Juhis Kauppisen sooloprojektina alkanut yhtye, joka hitsautui kasaan vanhoista bändikavereista ja pitkän linjan muusikoista syksyn 2018 aikana. Lopputuloksena syntyi tiukka pop-sävyillä kuorrutettu vaihtoehtometallibändi.

Yhtyeen uusin single Liitos on sekoitus pop-koukkuja, herkkyyttä ja modernin päällekäyviä kitara- ja rumpuvalleja. Yhtyeen kaksi edellistä singleä, Virta Katkeaa ja Kahden Rajalla nousivat julkaisunsa jälkeen vauhdilla Suomen Spotifyn 50 viraalisinta -listan TOP10:een.

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu 3 €

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.