EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.5.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

IKINÄ, Dead End Scene, Glacerate

IKINÄ, Dead End Scene, Glacerate Liput

IKINÄ
Metalliyhtye IKINÄ on tunnettu valloittavista ja korkeaenergisistä live-esiintymisistään. Uusimmalla ”IKINÄ"-albumilla yhtye sukelsi kohti metallisinta ydintään ja soi nyt brutaalimpana kuin koskaan.

IKINÄn muodostavat kouvolalaissyntyiset sisarukset Tuuli Paju, Santeri Paju ja saman kaupungin kasvatit Katariina Sorsa, Samuli Suokas sekä oululainen Aake Lämsä. IKINÄn kaksi aiempaa pitkäsoittoa Samoista soluista (2017) ja Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen (2019) julkaisi Sakara Records, ja IKINÄ on esiintynyt lukuisten omien klubikeikkojen lisäksi mm. Provinssissa ja Nummirockissa sekä lämmitellyt lauteita Soilworkin, Mokoman, Stam1nan ja One Morning Leftin kiertueilla.

IKINÄ

Dead End Scene
Kahdella biisillään Suomen 50 viraalisinta -Spotifylistalle yltänyt ja miljoonan striimin rajaa kurkottava modernia metallia soittava Dead End Scene on saavuttanut DIY-asenteellaan paljon. Jo bändin debyytti EP sai ilmestyessään vuonna 2017 osakseen runsaasti ylistävää suitsutusta maailmanlaajuisesti. Suomen suurimmassa raskaan musiikin julkaisussa Infernossa todettiin, että “bändin ei tarvitse hävetä tämän suunnan huippujen seassa lainkaan”. EP siivitti Dead End Scenen myös isommille stageille lämmittämään lauteita bändeille kuten Smash Into Pieces, Blind Channel, S-Tool, Santa Cruz, Normandie ja Dynazty.

2020 julkaistujen singlejen myötä Kaaoszine nosti yhtyeen ”tämän hetken 15 kiinnostavinta nuorta metallibändiä” -listauksen kärkipaikalle. Kesällä 2021 Dead End Scene julkaisi odotetun toisen EP:nsä ”Lockdown Archives”, jota on striimattu Spotifyssa jo päälle 700 000 kertaa. Julkaisun jälkimainingeissa maailman kenties seuratuin metal influencer Nic Nocturnal nosti bändin jalustalle YouTube-videollaan “Spotify's top new metal bands”. Yhtye on sekoittanut lusikkansa myös lätkämaailmaan, kun Oulun Kärpät pyysi bändiä coveroimaan Sentencedin Kärppä-anthemin “Routasydän” kapteeninsa Lasse Kukkosen jäähyväisseremoniaan. Spotifyssa bändi on rikkonut raja-aitoja raivatessaan tiensä valtaville playlisteille, kuten “All New Metal”, “New Blood”, “Running To Rock” ja “New Music Friday Suomi”. Näillä listoilla ei independent tason bändejä usein näe. Tule ottamaan selvää mistä tämän bändin ympärillä käyvässä kuhinassa on oikein kyse!

Dead End Scene

Glacerate
Glacerate on tuore helsinkiläinen, fuzz-infusoitua hypermetallia soittava yhtye. Kuvaus saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta se kuvaa parhaiten desert rockia, hardcore punkia ja paikoitellen naurettavan raskasta metallia tartuntapintaisessa pop-raamissa yhdistelevää bändiä. Valtavat kitaravallit, sydäntä riipivät melodiat ja transsin lailla eteenpäin vyöryvät rumpukompit petaavat täydellisen pohjan vokalisti Onni Holmströmin monipuoliselle laulannalle. Soitinosaston kolkko, riipivä mutta iso saundimaailma nivoo yhteen kokonaisuuden, jollaista ei ole usein kuultu.

Yhtyettä voisi luonnehtia superbändiksi, sillä sen kokoonpano koostuu muun muassa yhtyeiden Negatiiviset Nuoret, Assemble The Chariots ja Mørket jäsenistöstä.

Glacerate

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 8.5.2024 19:00.