EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 20.10.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Ikinä, Blame me!

Ikinä, Blame me! Liput

Ikinä ja Blame me saapuu On the Rocksiin lokakuussa!

Ilta täynnä valloittavaa energiaa ja metallisia korvamatoja - Ikinä ja Blame Me! yhdistävät voimansa On The Rocksin lavalla 20.10.

Ikinä on metallia, rajua mimmienergiaa ja tarttuvia biisejä. Kouvolasta ponnistava Sakara Recordsin kiinnitys soittaa uuden sinkun julkaisun jälkimainingeissa ensimmäisen keikkansa Helsingin yössä pitkään aikaan.

Mm. Stam1nan, Mokoman ja Soilworkin lauteita lämmitellyt Ikinä valmistelee kolmatta albumiaan ja valloittaa nyt vahvempana kuin koskaan!

Blame Me! on vaihtoehtorockin tuore tuulenpuuska, joka puhaltaa voimakkaalla melankolisella tunnelmalla ja modernilla melodisella soundilla. Tämä luontevasti rockin ja metallin piirteitä yhdistelevä kokonaisuus tempaa mukaansa ja jää päähän soimaan. Vahva poljento yhdistettynä räiskyvään energiaan saa yleisön takuuvarmasti liikkeelle.

Yhtye julkaisi viime vuonna menestyksekkäästi debyyttialbuminsa ja tänä vuonna uusia julkaisuja on kolmen sinkun verran, joista viimeisin on lujaa ampuva "Musket Fire".

Ovet 19:00
Liput 10 / 11€


www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.