EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17. - Su 19.6.2022  /  Iittalan Yhtenäiskoulu  /  Iittala

Iittalan musiikkijuhlat 2022

Iittalan musiikkijuhlat 2022 Liput

iittalanmusiikinkesa.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Pe 17.6.2022 klo 19.00
Klassista ja klassikoita-konsertti
Iittalan yhtenäiskoulu, Aula/Uusi juhlasali

Kalle Virtanen, tenori
Stefanie Tuurna, piano.

The Voice of Finland 2021 laulukilpailun voittaja tenori Kalle Virtanen ja pianisti Stefanie Tuurna esittävät monipuolisen ohjelman, jonka ensimmäinen puoli koostuu klassisen laulumusiikin helmistä ja toinen puoli kevyemmistä klassikoita, mm. elokuva ja musikaalisävelmistä. Mukana on myös musiikillista improvisaatiota.

La 18.6.2022 klo 11.00 & klo 15.00
Suomen Kansallisoopperan Miniooppera Taikahuilu
Iittalan yhtenäiskoulu, Auditorio/Vanha Juhlasali

Johanna Isokoski, sopraano
Jussi Vänttinen, baritoni
Otto Kentala, kitara
Martta Jämsä, huilu

Minioopperasovitus rakastetusta Mozartin Taikahuilusta tarjoaa vauhtia ja vaarallisen huvittavia tilanteita. Kaksi muuntautumiskykyistä laulajaa esittävät kuutta roolia, ja kaksi taiturillista soittajaa tulkitsevat Mozartin kuolemattomia säveliä. Taikahuilun tuttu tarina on tallella, tosin hieman uusin maustein: tällä kertaa Pamina on lähtenyt Yön kuningattaren kerhoryhmästä Sarastron kilpailevaan kerhoon, ja sehän saa Yön kuningattaren hermostumaan niin, että hän uhkaa koko joukkoa kauhealla rangaistuksella: ”Laulan korkeen ceen, sillä teidät kuuroks teen!”.

Riemastuttava teos sopii kaikille yli 2-vuotiaille.

Teoksen käsikirjoituksen, sovituksen ja ohjauksen on tehnyt Juhani Koivisto, puvustuksen Anna Kontek ja valaistussuunnittelun Olli-Pekka Koivunen.
Linkki kansallisoopperan sivuille: https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/miniooppera-taikahuilu/

Su 19.6.2022 klo 19.00
Paul Juon 150 vuotta-konsertti
Iittalan yhtenäiskoulu, Aula/Uusi juhlasali

Odysseus-kvartetti
Tuomas Nikkanen, piano

Vuonna 2022 juhlitaan venäläissyntyisen sveitsiläis-säveltäjän Paul Juonin syntymän 150 vuotta. Juonin persoonallinen musiikki pohjautuu romantiikkaan, mutta varsinkin harmonian alueella eteni hän kiinnostaviin ratkaisuihin. Hän toimi Berliinissä Hochschule für Musikin sävellyksen opettajana, oppilainaan mm. suomalaiset säveltäjät Lauri Ikonen, Heino Kaski ja Yrjö Kilpinen. Juon sävelsi runsaasti kamarimusiikkia ja Iittalassa kuulemme säveltäjän Pianokvinteton nro.2 F-duuri Op.44, sekä Alttoviulusonaatin nro.1 D-duuri op.15. Lisäksi ohjelmassa on valikoima säveltäjän pianoteoksia ja lauluja. Kuulemme siis tätä Suomessa harvoin kuultua mestaria Iittalassa kattavan annoksen!

Iittalan Yhtenäiskoulu
Hollaajantie 2, 14500, Iittala