EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18. - Su 20.6.2021  /  Iittalan Yhtenäiskoulu  /  Iittala

Iittalan musiikkijuhlat 2021

Iittalan musiikkijuhlat 2021 Liput

18.6.2021 klo. 19.00
Wilhelm Stenhammar 150 vuotta
Iittalan yhtenäiskoulu, Hollaajantie 2, 14500 Iittala

Martin Malmgren, piano Sebastian Silen, viulu, Odysseus-kvartetti

Juhlimme tänä vuonna Wilhelm Stenhammarin (1871-1927), merkittävän ruotsalaisen säveltäjän 150-v juhlavuotta. Stenhammar oli taitava pianisti, jonka tuotanto ulottuu näyttämömusiikista, sinfonioiden, konserttojen ja kamarimusiikin kautta pianoteoksiin ja lauluihin. Varhainen esikuva tuntui olevan nuorelle Stenhammarille saksalaiset aikalaiset Brahms Bruckner ja Wagner, mutta säveltäjä onnistui yleis,- ja kansallisromanttisen tyylin puitteissa luomaan oman persoonallisen musiikillisen maailmansa, jolle on luonteenomaista vankka musiikillinen ammattitaito ja mestaruus. Sibeliuksen toisen sinfonian kuuleminen oli käänteentekevä elämys Stenhammarille, ja säveltäjien välille syntyi sekä lämmin henkilökohtainen ystävyys että syvä ammatillinen sympatia. Iittalassa kuulemme valikoiman Stenhammarin kamari,- ja pianomusiikkia, mm. Stenhammarin Sibeliukselle omistetun jousikvarteton Nr.4, viulusonaatin, varhaisen pianokvarteton sekä soolopianoteoksia.

19.6.2021 klo. 11 & 15.00
Miniooppera Carmen
Iittalan kylätalo, Hollaajantie 3, 14500 Hämeenlinna

sopraano Johanna Isokoski, baritoni Jussi Vänttinen, huilisti Martta
Jämsä ja kitaristi Otto Kentala

Miniooppera Carmen oli alun perin suunniteltu toteutettavaksi kesällä 2020, mutta koronaviruspandemian vuoksi esityksiä päätettiin siirtää. Miniooppera Carmenin käsikirjoituksen, suomennoksen, musiikin sovituksen ja ohjauksen alkuperäisen Georges Bizet'n oopperan pohjalta on luonut entinen Kansallisoopperan päädramaturgi Juhani Koivisto. Lavastuksen ja pukujen suunnittelu on Anna Kontekin käsialaa ja tanssit on valmentanut Teemu Tainio. Esityksessä kuullaan sopraano- ja baritonisolistia huilun ja kitaran säestämänä. Ensi-ilta teokselle on ollut Suomen Kansallisoopperassa 2.9.2019. Sekä lapsille että aikuisille sopivassa minioopperassa Carmenin tarina kerrotaan puolessa tunnissa. Mukana ovat maailman suosituimman oopperan tarttuvat melodiat ja sytyttävät espanjalaisrytmit.

20.6.2021 klo. 18.00
J.S.Bach, I.Hannikainen, Messiaen, Nikkanen.
Mitä pimeämpi yö, sitä kauniimpi aamu
Iittalan yhtenäiskoulu, Hollaajantie 2, 14500 Iittala

sopraano Riitta Muikku-Piirainen, pianisti Tuomas Nikkanen

Koronavuosi on koetellut ihmiskuntaa. Vuoden 2021 päätöskonsertti on toisinto 10.6. pitämästämme striimatusta kirkkokonsertista Hämeenlinnan kirkosta. Halusimme tuoda keskelle koettelemuksen aikaa evankeliumin sanoman ja jakaa sen viestin iankaikkisesta toivosta ja tulevaisuudesta.

Konsertissa kuljetaan Johann Sebastian Bachin musiikin kautta, jossa vuorottelee aariat ja hengelliset laulut Das wohltemperierte klavier-kokoelmien preludien ja fuugien kanssa, Ilmari Hannikaisen perin harvoin kuultujen hengellisten laulujen pariin, ja niistä ranskalaisen Olivier Messiaenin loisteliaaseen piano-ilotulitukseen, päätyen lopulta Tuomas Nikkasen säveltämään hengelliseen lauluun, Elämän vesi.

iittalanmusiikinkesa.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Esityksiin on saatavilla pieni määrä lippuja paikan päälle. Lisäksi esitykset streamataan, eli voit seurata esitystä kotona. Valitse lippu sen mukaan, haluatko paikan päälle vai seuraamaan streamia.

Live streamin linkki toimitetaan asiakkaille lähempänä tapahtumaa tilauksen sähköpostiosoitteeseen.

Stream-liput voi vaihtaa ovella lippuihin paikan päälle, mikäli yleisöä voidaan ottaa nykyisiä rajoituksia enemmän. Stream-lipun ja konserttilipun erotus maksetaan tällöin ovella. Varmista paikkasi ennakkoon laittamalla sähköpostia viimeistään kahta tuntia ennen konserttia info@iittalanmusiikinkesa.fi.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Iittalan Yhtenäiskoulu
Hollaajantie 2, 14500, Iittala