EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 6. - La 15.8.2020  /  Useita paikkoja  /  Iittala

Iittalan musiikkijuhlat 2020

Iittalan musiikkijuhlat 2020 Liput

Iittalan musiikkijuhlat 6.-9.8.2020

Iittalan musiikkijuhlien 2020 ohjelma sisältää klassisen musiikin lisäksi Latinalaisen Amerikan sävyjä ja lastenmusiikkia. Kyseessä on musiikkijuhlien neljäs toimintavuosi.

Hämeenlinna nimitettiin Suomen lastenmusiikkipääkaupungiksi syksyllä 2019, siksi myös musiikkijuhlamme näyttäytyy tänä vuonna lapsi- ja nuorisoteemaisena. Yksi konserteista on ansioituneen suomanruotsalaisen pedagogin ja muusikon, viulisti-laulaja-kapellimestari Johanna Almarkin lapsille suunnattu konsertti, jossa punaisena lankana on luonto ja sen merkitys säveltäjille. Lisäksi ohjelmassa on nuorena kuolleen Heikki Suolahden 100 vuotta sitten tapahtunutta syntymää juhlistava konsertti, joka toteutetaan yksinomaan nuorten muusikoiden toimesta. 

Heikki Suolahti oli vain 16-vuotias kuollessaan, mutta hänen poikkeuksellinen lahjakkuutensa herätti mm. Jean Sibeliuksen huomion. Konserttiin on koottu Suolahden lauluja, pianokappaleita, teoksia viululle ja pianolle sekä muuta kamarimusiikkia. Suolahden lauluja konsertissa esittää sopraano Sadelilja Larimo ja pianisti Kiia Nordlund, konsertin viulisti on Albert Sahlström ja pianistina kuullaan Niilo Ruotsalaa. Mukana konsertissa soittaa myös Soma Quartet. Konsertin muusikoiksi on tarkoituksella valittu alle 20-vuotiaita nuoria, jotka ovat suurin piirtein saman ikäisiä kuin Suolahti kuolleessaan.

Musiikkijuhlien ohjelmassa lisää Espanjan ja Latinalaisen Amerikan sävyjä amerikkalais-meksikolaisen sopraano Beatriz Maciaksen ja Tuomas Nikkasen espanjalaisen musiikin konsertti.

Ohjelma:

To 6.8. klo 19.00 Heikki Suolahti 100 vuotta. Teemakonsertti 16-vuotiaana menehtyneen säveltäjälupauksen muistoksi. Sadelilja Larimo, sopraano ja Kiia Nordlund, piano, Albert Sahlström, viulu ja Niilo Ruotsala, piano. Iittalan koulukeskus.

Pe 7.8. klo 19.00 Zarzuela! Espanjalaista oopperaa ja pianomusiikkia. Beatriz Macias, sopraano, Tuomas Nikkanen, piano. Iittalan koulukeskus.

La 8.8. klo 15.00 Musiikkikonsertti lapsille. Sibelius, Purcell, Vivaldi. Iittalan koulukeskus. Johanna Almark, laulu ja viulu, Matti Lindholm, alttoviulu ja laulu, Elina Susiluoto, sello ja laulu.

Su 9.8. klo 15.00 Suvinen saari- Suomalaisen laulun vuodenajat. Hanna Vainionpää, mezzosopraano ja Elina Vikman, piano. Levynjulkistuskonsertti. Iittalan koulukeskus. Vapaa pääsy. Ohjelma ovelta 10 e

Ittalan musiikin kesä facebookissa

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 11.-14.6.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 20.7.2020 mennessä.

iittalanmusiikinkesa.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Konsertteihin saatavilla myös stream-lippu! Stream-lipun avulla voit seurata konserttia netin välityksellä. Stream-lipun ostajien sähköpostiosoitteet kerätään ja linkki konsertin streamiin toimitetaan tilauksen sähköpostiosoitteeseen lähempänä tapahtumaa. Huomaathan, että 5.8. jälkeen ostetuissa stream-lipuissa linkki löytyy suoraan lipustasi.

Stream on katsottavissa tallenteena 1 viikon tapahtuman jälkeen.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Alle 1-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi seuraaviin tapahtumiin:
La 8.8. Musiikkikonsertti lapsille klo 15:00

Designmuseo
Könnölänmäentie 2 C, 14500, Iittala