EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2. - La 23.7.2022  /  Abrahamin kulttuuripuisto  /  Liminka

Iitin Tiltu

Iitin Tiltu Liput

Iitin Tiltu kertoo Matilda Virtasen tarinan viisitoistakesäisestä naisenalusta voimakasluontoiseksi ja päättäväiseksi naiseksi, joka ei kaihda keinoja nähdessään mahdollisuuden saada kolikon tai pari sukanvarteen.

Matilda "Tiltu" Virtaselta ei kosijoita puutu. Tätä kuvankaunista tyttöä havittelevat omakseen niin kylän pojat kuin miehetkin – ja saattaa pari kosijaa saapua kylän ulkopuoleltakin. Miten käy kylän rauhalle, kun aikuisuuden kynnykselle astuneesta Tiltusta aletaan kamppailla kynsin ja hampain, ja jopa pastorin poika Oulusta saapuu kosioretkelle? Entä kuka on mystinen Rannan Antti, joka ilmestyy kuin tyhjästä ja uhmaa vievänsä Tiltun mukanaan suureen kartanoon?

Näytelmän tarinaa siivittää oululaisen Peltokurki-yhtyeen Anna Peltomaan ja Emma Kurkisen sävellysten soljuva soundi kesäteatterin oman bändin esittämänä.

Ohjauksesta vastaa Hiski Toikkanen, ja käsikirjoitus on Laila Sepän.

Facebook


Ikäraja: Suositusikäraja K-13

Esityksen kesto 2 h.

Esitystä ei suositella alle 13-vuotiaille.

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet avataan puoli tuntia ennen esitystä.

Abrahamin kulttuuripuisto
Rantatie 14, 91900, Liminka