EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12.6.2020  /  Iitin Kirkko  /  Iitti

Iitin Musiikkijuhlat 2020
Iltapäiväkonsertti Iitin kirkossa klo 14:00

Iitin Musiikkijuhlat 2020 Liput

IITIN MUSIIKKIJUHLAT 2020

Liput & Info

Nyt myynnissä ryhmälippuja (min. 8 hlöä). Yksittäisten konserttilippujen ennakkomyynti alkaa maanantaina 2.3.2020.

Jo ennen avajaiskonserttia festivaaliviikolla tapahtuu. Nastolan kirkossa pidetään vierailukonsertti edeltävänä sunnuntaina. Maanantaina on musiikkijuhlayhdistyksen audiovisuaalisen esityksen ensi-ilta. Keskiviikkoilta pyhitetään perinteisesti Verlan tehdasmuseon konserteille, joissa festivaaliorkesterin solistina esiintyy näyttelijä-laulaja Taneli Mäkelä.

Iitin musiikkijuhlien avajaiskonsertissa torstaina 11. kesäkuuta kuullaan Mikkelin kaupunginorkesteria kapellimestarinaan Okko Kamu. Ohjelmassa on lähinnä oopperasäveltäjänä tunnetun Giacomo Puccinin jousikvartetille säveltämä teos Crisantemi, Bachin konsertto kahdelle viululle, Haydnin sellokonsertto ja Bartókin Divertimento. Solisteina Iitin kirkossa ovat Helmi Kuusi ja Fredrika Mikkola, viulu sekä Tuomas Ylinen, sello.

Iltapäiväkonsertissa koko perheen Eläinten karnevaali
Perjantain iltapäiväkonsertissa Iitin kirkossa festivaalin kamarikokoonpanoon astuvat mm. Eero Lehtimäki, klarinetti, Kazutaka Morita, lyömäsoittimet sekä pianistit Folke Gräsbeck ja Laura Mikkola. Konsertissa kuullaan Brahmsia ja Saint-Saënsia. Saint-Saënsin Eläinten karnevaali -teoksessa keskeisen kertojan roolissa on näyttelijä Aimo Räsänen. 

Jazzkonsertti Radalla-klubilla, kunnianosoitus Iitille ja useita "etkoja"
Uutena konserttipaikkana esitellään Radalla-hotellin klubi, jossa pidetään perjantai-illan jazzkonsertti saksofonisti Jukka Perkon johdolla.

Lauantain solisteina Monica Groop ja Juha Kotilainen

Lauantaina Iitin musiikkijuhlat huipentuu Saukonkallion lavan kevyemmän päiväkonsertin jälkeen kirkkokonserttiin ja Hiidenvuoren yökonserttiin. Näissä konserteissa laulusolisteina esiintyvät mezzosopraano Monica Groop ja baritoni Juha Kotilainen.

Iitin musiikkijuhlat 10.-13.6.
Valtakunnallinen musiikkikurssi 5.-14.6.
Kuvataidenäyttely 3.6. - 22.6. Sanna Saastamoinen-Barrois

Osta ohjelmakirja ennakkoon nyt ja nouda se musiikkijuhlien infosta juhlaviikolla. Ohjelmakirja sisältää mm. taiteilijoiden ja niiden konserttien, joiden ohjelma on etukäteen tiedossa, ohjelman tarkat tiedot ja esittelyt.

iittifestival.fi

iittifestival.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 14:00

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 12.6.2020 13:00.